Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sennheiser G4ME ZERO biela

Zobraziť katalóg
Sennheiser G4ME ZERO biela
4,8 11 hodnotení
Herné slúchadlá zatvorená, prémiový hráčsky headset, 150 Ohm, 108dB, 10 - 26000Hz, kábel 3m
Kód:  JM194b Produktové číslo:  506064 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser G4ME ZERO biela

G4ME ZERO nadchne maximálnou zvukovou presnosťou a jasnosťou zvuku vďaka prémiovej uzatvorenej konštrukcii vyvinutej vo vlastných nemeckých laboratóriách. Z tej vznikli technológie Seinnheiser Transducer a Ergonomic Accoustic Refiment, čo je úplne prepracovaná koncepcia reprodukcie zvuku skĺbená s pohodlím na základe skúseností hráčov . Headset je tak výnimočný nielen svojou kvalitou servírovaného zvuku, ale aj komfortom pri nasadení. Je optimalizovaný poskytnúť veľmi presné herné audio, bez ohľadu na to, aký typ hry hráte. Budete počuť aj najmenšie detaily vašej hry.

Extra veľké náušníky spájajú v sebe niekoľko vrstiev. Silná koženka obstojí v náročnej službe a dvojvrstvová pamäťová pena si "zapamätá" najčastejšie polohu, čím perfektne sadne svojmu pánovi. Dokonale rozloží silu, aby slúchadlá perfektne držala a zároveň netlačila. Spolu s uzavretou konštrukciou vás udrží sústredené na hranie aj na búrlivom LAN turnaji. Žiadny vonkajší hluk nevstúpi do slúchadiel a môžete si byť istí, že ľudia okolo vás nebude počuť vašu hru. Unikátny skladací dizajn vám dovolí headset úplne zložiť a uložiť ho v dodanom kufríku.

Dôležitou zložkou hrania je aj komunikácia s ostatnými hráčmi. Preto má headset špičkovo citlivý mikrofón, kde sa okrem vašich slov eliminujú rušivé vplyvy . Je tiež vybavený funkciou rýchleho stlmenia mikrofónu. Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle zaistí okamžitú reakciu pri zmene hernej situácie, bez toho aby ste museli hľadať ovládanie na kábli.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je ke sluchatkum dodavan software na 7.1?(prostorový) Jsou vhodne k pripojení k notebooku? Shanim nějaka spičkova sluchatka s microfonem k notebooku Rad si necham poradit ci doporucit! Mam na noteboku-USB 3.0,USB C,USB 2.0,Combo jack 3,5. PS: pokud by byla lepší volba bez microfonu (lepší material a zvuk) tak si take necham doporučit.

Dobry den, ide o novu verziu s impedanciou 50 Ohmov alebo je to este stary model so 150 ako mate stale v popise?

Dobrý den, moc se v tomto oboru nevyznám, a proto bych se chtěl zeptat, zda by se z těchto sluchátek při používání s touto zakladní deskou: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3, dalo "vytřískat" maximum. Nebo by se spíše doporučovalo dokoupit nějakou zvukovou kartu. Bereme-li v potaz, že žádnou zvukovou kartu jsem dosud nedokupoval.

je to nova verze od 50 Ohm s odnímatelným kabelem?

Diskusia a poradňa k Sennheiser G4ME ZERO biela
Príslušenstvo pre Sennheiser G4ME ZERO biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GAME ZERO bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser G4ME ZERO Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser G4ME ZERO Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser G4ME ZERO, fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií