PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser G4ME ZERO čierna

Zobraziť katalóg
Sennheiser G4ME ZERO čierna
4,6 10 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 50 Ohm, rozsah 15 Hz–28000 Hz, citlivosť 108 dB/mW, pripojenie: 3.5 mm Jack, Redukcia šumu a Skladacia konštrukcia, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 3 m,
Kód:  JM194b1 Produktové číslo:  506079 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser G4ME ZERO čierna

Profi slúchadlá pre náročných

G4ME ZERO nadchnú maximálnou zvukovou presnosťou a jasnosťou zvuku, vďaka prémiovej uzatvorenej konštrukcii vyvinutej vo vlastných nemeckých laboratóriách. Z tej vznikli technológie Seinnheiser Transducer a Ergonomic Accoustic Refiment, čo je úplne prepracovaná koncepcia reprodukcie zvuku skĺbená s pohodlím na základe skúseností hráčov. Headset je tak výnimočný nielen svojou kvalitou servírovaného zvuku, ale aj komfortom pri nasadení. Je optimalizovaný poskytnúť veľmi presné herné audio bez ohľadu na to, aký typ hry hráte. Budete počuť aj tie najmenšie detaily vašej hry.


Vysoký komfort zaručený

Extra veľké náušníky v sebe spájajú niekoľko vrstiev. Silná koženka obstojí v náročnej službe a dvojvrstvová pamäťová pena si "zapamätá" najčastejšiu polohu, vďaka čomu budú na hlave sedieť perfektne, nakoľko dokonale rozloží silu, aby slúchadlá perfektne držali a zároveň netlačili.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Komfortní zpracování

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sennheiser G4ME ZERO lze snadno složit

Nič vás nevyruší

Spolu s uzavretou konštrukciou vás udržia sústredených na hranie aj na búrlivom LAN turnaji. Žiadne vonkajšie hluky do slúchadiel nevstúpia a môžete si byť istí, že ľudia okolo vás vašu hru počuť nebudú. Unikátny skladací dizajn vám dovolí headset úplne zložiť a uložiť ho v dodanom kufríku.


Špičkový mikrofón

Dôležitou súčasťou hrania je aj komunikácia s ostatnými hráčmi. Preto má headset špičkovo citlivý mikrofón, kde sa okrem vašich slov eliminujú rušivé vplyvy. Disponuje aj funkciou rýchleho stlmenia mikrofónu. Ovládanie hlasitosti integrované do pravej mušle zaistí okamžitú reakciu pri zmene hernej situácie bez toho, aby ste museli hľadať ovládanie na kábli.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kvalitní mikrofon

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
15 Hz Hotovo!
Frekvencia do
28 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
108 dB/mW Hotovo!
Impedancia
50 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
16 000 Hz Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
312 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den jdou tyto sluchátka použít pro mobil.

Dobrý den, mám tyto sluchátka v bíle barvě ale když koukám že jsou ve slevě tak bych je chtěl koupit bratrovi k vánocům. Jenom se chci zeptat zda mají i tato dva kabely jeden k pc a druhý jenom s jedním konektorem například pro připojení k Xboxu? Vím že odnímatelný kabel měli až po úpravě a první verze těchto sluchátek takovou možnost neměla. Děkuji za odpověd.

Nezaspala tady trochu Alza s cenou, jako sluchátka výborný, ale skoro 7 tisíc stály 4-5 let zpátky. Novější GSP 600 máte levnější. Nenapadá mě nic jiného než nějaká vintage cena?

Shaním co nejlepší sluchatka k Počítači (Hraní her / komunikace - Discord atd.) Mikrofon budu používat - BLUE Yeti - Nepředpokladam, že by sluchatka měla lepší . Pro co nejlepší prostorový zvuk použiju - Sennheiser GSX 1000 Ale necham si poradit. U Sluchatek si ale nevím rady, které vzít.

Dobrý den, nemáte tieto slúchadlá aj v bielej farbe?

mate tam chybu mali by mat 150 ohmov a nie 50

Tyto sluchátka jsou sice stereo 2.1 ale slyšel jsem o programech virtuálně vytvořeného 7.1 kanálového zvuku. šlo by to i v tomto případě? nebo je to jen výmysl. předem děkuji za odpověď

Dobry den, preco mate tie sluchatka najdrahsie v celej galaxii?? Ked uz Amazon ich ma za 152€ a vy za 262,85!!! iba o 110€ viac. Co ich pre Alzu vyrabaju na zakazku z adamantia??? Chcem ich kupit ale 110€ naviac rozhodne NIE!!!

Dobrý den, mám na Vás několik otázek. Zajímalo by mě, jestli mají tyto sluchátka semišové naušníky nebo popřípadě, jestli se dají vyměnit nebo někde sehnat semišove? Premyslim nad koupi techto sluchatek a taky Beyerdynamic DT 880 32Ohm. Dokazete mi poradit co by pro me bylo vyhodnejsi jako pocitacoveho hrace? Premyslel jsem i nad Sennheiser PC 373D ale co jsem koukal, tak byl rozdil akorat v tom, ze jsou 7.1. A to jsem nekde cetl, ze je to pomalu k nicemu a maji plastovou konstrukci. A dalsi vec je, ze nevim jestli mi to utahne moje zvukova karta, ktera je integrovana na desce? ( https://www.alza.cz/asus-rog-rampage-v-extreme-usb-3-1-sleva-d4840311.htm?o=1 ), uzivi tyto sluchatka? budu moc rad za pripadne info. dekuji

když připojím externí zvukovou kartu ,která podporuje 7.1 kanálový zvuk bude na těchto sluchátkách fungovat?

12
Diskusia a poradňa k Sennheiser G4ME ZERO čierna
Príslušenstvo pre Sennheiser G4ME ZERO čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GAME ZERO černá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií