Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Sennheiser GSP 350

Zobraziť katalóg
Sennheiser GSP 350
4,6 10 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 19 Ohm, rozsah 15 Hz–26000 Hz, citlivosť 113 dB/mW, pripojenie: USB Type-A, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.9 m,
Kód:  JM196e Produktové číslo:  507081 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser GSP 350

Herný headset GSP 350 je určený pre surround zvuk akčných počítačových hier. Sofistikovanou akustikou nadchne profesionálnych hráčov a pokročilých návštevníkov herných súťaží, ktorí vyhľadávajú solídne produkty vyššej triedy. Spojenie excelentnej reprodukcie a priestorového zvuku Dolby 7.1 dokáže s herným zážitkom ozajstné divy. Ide o vstup do vyššieho levelu hernej reality, kedy sa okolo vás rozprestrie celé herné prostredie.

Kľúčové vlastnosti

  • High-endové slúchadlá schopné uspokojiť najnáročnejších hráčov
  • Priestorová orientácia v hre (Dolby 7.1 Surround Sound)
  • Chatovanie s dokonalou čistotou hlasu (profesionálny mikrofón)
  • Upravte si zvuk na svoje ucho pre každý scenár
  • Okamžitá úprava nastavení (intuitívne ovládanie hlasitosti na mušli)
  • Dokonalý komfort (pamäťová pena v náušníkoch izoluje a je pohodlná)

Zvuk len pre vás

Headset prichádza na trh s intuitívnym Surround Dongle pre PC. Vďaka nemu stačí na prechod od stereo zvuku k Dolby Surround jediné stlačenie tlačidla. Táto vychytávka určite osloví každého hráča, pretože mu zaručí maximum sústredenia na hru aj v prípade potreby zmeniť spôsob počúvania. Softvér je vybavený štyrmi ekvalizačnými profilmi pre dôslednú optimalizáciu vnímania herných zvukových efektov, prémiového počúvania hudby, živého zvuku športových prenosov alebo možnosťou zvukové úpravy vypnúť.

Skryté za dizajnom

Slúchadlá sa reprezentujú aj prepracovaným dizajnom a modernými materiálmi. Pamäťová pena v náušníkoch má excelentné výsledky v pasívnom tlmení okolitého hluku. Umožňuje absolútnu koncentráciu na hru bez akéhokoľvek vyrušovania vonkajšími zvukmi. Tieto luxusné náušníky boli vytvorené podľa výsledkov výskumov firmy Sennheiser zameraných na ergonómiu ľudského ucha. Redukujú prítlak na nevyhnutné minimum, hoci sú slúchadlá bezpečne na svojom mieste. Tým bolo možné docieliť mimoriadny komfort a pohodlie aj pri počúvaní počas veľmi dlhých herných stretnutí.

V spojení

Úplne samozrejme tvorcovia nezabudli na nevyhnutnú možnosť tímovej komunikácie, a preto tento headset vybavili mikrofónom na profesionálnej úrovni. Ten je schopný minimalizovať snímanie okolitého hluku a zvuky dychu. Tieto vlastnosti a jeho citlivosť zaručujú dokonalý prenos reči k ostatným členom tímu v perfektnej akustickej čistote. Od ostatných sa odpojíte ľahko ak potrebujete. Jednoduchým zdvihnutím ramienka mikrofónu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou sluchátka kompatibilní i s mobilem?

Zdravím chtěl bych se zeptat zda je tento headset kompatibilní s ps4 nebo jen pro PC?

Dobrý den, chci se zeptat, jak je možné propojit tyto sluchátka skrz jack 3,5 mm. Bohužel jsem zmíněnou redukci v balení nenašel a k objednání u Vás v obchodě není. Díky za odpověď.

Dobrý Den nemohu se rozhodnout jaké koupit jestli tyto Sennheiser GSP 350nebo tyhle HyperX Cloud II Headset červená

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné někde sehnat popřipadě opravit mušle u sluchátek protože se mi roztrhla ta koženka

dobry den chtel bych se zeptat jestli maji vymenitelne nausniky za plis ? a jaky popripade sluchatka na hrani her by jste mi doporucili kdyz nechci kozenku cca okolo 3-4 tisic ?

Dobrý den, chci se zeptat jestli kabel s koncovkou 3.5 Jack je součástí balení.

V jednom řádku tvrdíte, že to je do 15k Hz v druhém zase 26k. V tom aby se prase vyznalo :D Co já vím tak tyto sluchátka nemají USB koncovku, nebo se mýlím? A důvod slevy?

Diskusia a poradňa k Sennheiser GSP 350
Príslušenstvo pre Sennheiser GSP 350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSP 350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser GSP 350.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií