Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser GSX 1000

Zobraziť katalóg
Sennheiser GSX 1000
4,9 8 hodnotení
Slúchadlový zosilňovač 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine, skreslenie < 0.005%, USB 2.0, USB 1.0, 3,5mm jack, odporúčaná impedancia slúchadiel 16-150ohm, kábel 1,2m
Kód:  JM111g3 Produktové číslo:  506527 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser GSX 1000

Chcete hrať alebo odpočívať pri filmoch a hudbe so špičkovým zvukom? Slúchadlový zosilňovač GSX 1000 od špecialistu na audiotechniku, firmy Sennheiser, bol vytvorený primárne pre hranie hier a je tiež prvým komponentom tohto typu so Surround Sound vytvoreným funkciou Binaural Rendering Engine. Pokročilý algoritmus 7.1 virtuálneho Surroundu bol vyvinutý pre potreby hráčov. Priestorová reprodukcia výrazne posilňuje úlohu zvuku. Zvýši jeho úlohu pri lokalizácii nepriateľa a pre prežitie tak, ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne verné a fascinujúce vtiahnutie do hry aj hudby
  • Znovuzrodený Surround Sound (7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine)
  • Štýlový ovládač a vysoko kvalitné materiály pre dlhú bezporuchovú prevádzku
  • Možnosť samostatného nastavenia herného a komunikačného zvuku
  • Počúvanie v slúchadlách či reprosústave bez prepojovania káblov
  • Podpora 24-bitového HD sterea (nastavenie vo Windows alebo OS X)
  • Nastavenie vlastného hlasu v hre
  • Voľba EQ profilov prehľadne na displeji (uloženie 4 obľúbených profilov)

Podľa vašich potrieb

Srdcom vášho nového herného zvuku sa stane DAC špeciálne zameraný na daný účel, ktorý nepotrebuje inštaláciu žiadnych ovládačov. Zosilňovač vám dá dokonalú kontrolu nad herným zvukom aj nad nastavením komunikácie so spoluhráčmi. Nastavíte EQ a môžete určiť mieru Ozveny (Reverberation levels), čím zmeníte stupeň vnímania priestoru hry a určíte, ako hlasný má byť váš vlastný hlas v hre. To všetko úplne jednoducho.

Pekný aj praktický

Panel zosilňovača bol vytvorený pre ľahkú orientáciu v emóciami nabitom ruchu herného zápolenia. Vzhľad s červenými LED svetlami a hliníkové obkrúženie vychádza z dizajnu kokpitov pretekárskych áut a lietadiel, aby ste mali okamžitý prehľad o danom nastavení zvuku. Nepotrebujete otvárať žiadnu tabuľku na obrazovke, všetko nastavíte ručne priamo na stole. A tieto zvukové procesy nezaťažujú CPU. Displej automaticky tlmí jas, ak ho nepotrebujete. Naopak sa rozsvieti, akonáhle sa k nim priblíži ruka hráča.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,proč nejde koupit za třetinu ?????

Dobrý den, dle Youtube srovnání mezi ext.zvuk.kartě Creative Sound BlasterX G6 s Sennheiser GSX 1000, chtěl bych to použít se sluchátky Audeze Mobius na herním Laptopu Herní notebook Acer Predator Helios 300 Abyssal Black kovový (NC112k2d7w), vyhrává GSX 1000. Předchozí dotaz zákazníka se ptá, zda je to i jako zvuková karta, tedy poprosím znovu postačí mi toto jako kvalitní zvuková karta ke kvalitní sluchátkům s prostorovým zvukem(nevím jestli dolby Atmos při aktovaci ve Win 10, či DTS) ? Děkuji za odpověď. Jiří Hodan

Zdravim, daju sa cez to nastavovat basy? kvoli hudbe hlavne pouzivam.. hyperx cloud alpha . Dakujem

Když si toto zařízení pořídím nahradí to i zvukovou kartu nebo to je jen zesilovač a rozšíření na surround sound?

Který zesilovač doporučujete k HD 380 Pro? Používám hlavně na hry a hudbu.

Diskusia a poradňa k Sennheiser GSX 1000
Príslušenstvo pre Sennheiser GSX 1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSX 1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser GSX 1000.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií