AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sennheiser GSX 1200 PRO

Zobraziť katalóg
Sennheiser GSX 1200 PRO
Slúchadlový zosilňovač 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine, skreslenie < O.005%, USB 2.0, USB 1.0, 3.5mm jack, odporúčaná impedancia slúchadiel 16-150ohm, USB kábel 1.2m, chat kábel 2m
Kód:  JM111g31 Produktové číslo:  507080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser GSX 1200 PRO Predaj skončil

Sennheiser GSX 1200 PRO

GSX 1200 PRO mieri na najvyššie poschodia - na hráčsku komunitu, ktorej príslušníci si doprajú to najlepšie pre plné využitie zvukového potenciálu každej hry. Bleskurýchla reakcia je pri súčasných hrách nevyhnutná a a tak isto je nevyhnutný aj nárast kvality audia tímových hráčov. Aby ste vyhrali, potrebujete vidieť všetko a súčasne aj všetko počuť. S týmto sofistikovaným digitálnym zosilňovačom budete presne vedieť, odkiaľ prichádza aký zvuk. Podľa toho môžete ihneď reagovať tak, ako by vám stereo nikdy nemohlo dovoliť.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá priestorová orientácia pre profesionálnych hráčov (7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine)
  • Samostatné USB pre herný zvuk a komunikáciu (dvojité USB)
  • Štýlový ovládač a vysoko kvalitné materiály pre dlhú bezporuchovú prevádzku
  • Možnosť samostatného nastavenia herného a komunikačného zvuku
  • Voľba medzi počúvaním na slúchadlách alebo reprosústave bez prepojovania káblov
  • Podpora 24-bitového HD sterea (nastavenie vo Windows alebo OS X)
  • Nastavenie vlastného hlasu v hre
  • Voľba EQ profilov prehľadne na displeji (uloženie 4 obľúbených profilov)
  • Chat Link - možnosť prepojenia až 8 zosilňovačov GSX 1200 proso

Pre celý váš tím

Headset GSX 1200 PRO bol vytvorený pre zápasy v eSport arénach na patričnej úrovni. Preto prichádza aj s riešením pre profesionálnych hráčov a celý tím. Chat Link je schopný prepojiť až 8 zosilňovačov GSX 1200 PRO, čím získate komunikáciu so spoluhráčmi bez bežného oneskorenia prenosu cez sieť. Tento profesionálny model je schopný ovládať prichádzajúci aj odchádzajúci chat vášho tímu a obsahuje aj veľmi pokročilú funkciu potlačenia šumu, aby bolo každé slovo perfektne počuteľné.

Podľa vašich potrieb

Srdcom vášho nového herného zvuku sa stane DAC, špeciálne zameraný na daný účel, ktorý nepotrebuje inštaláciu žiadnych ovládačov. Zosilňovač vám dá dokonalú kontrolu nad herným zvukom aj nad nastavením komunikácie so spoluhráčmi. Nastavíte EQ a jmôžete aj určiť mieru Ozveny (Reverberation levels), čím zmeníte stupeň vnímania priestoru hry a určíte, ako hlasný má byť váš vlastný hlas v hre. To všetko úplne jednoducho .

Pekný aj praktický

Panel zosilňovača bol vytvorený pre ľahkú orientáciu v emóciami nabitom ruchu herného súťaženia. Vzhľad s červenými LED svetlami a hliníkové obkrúženie vychádza z dizajnu kokpitov pretekárskych áut a lietadiel, aby ste mali okamžitý prehľad o danom nastavení zvuku. Nepotrebujete otvárať žiadnu tabuľku na obrazovke a všetko nastavíte ručne priamo na stole. A tieto zvukové procesy nezaťažujú CPU. Displej automaticky tlmí jas, ak ho nepotrebujete. Naopak sa rozsvieti, akonáhle sa k nim priblíži ruka hráča.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser GSX 1200 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSX 1200 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser GSX 1200 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser GSX 1200 PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser GSX 1200 PRO.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií