PET AD homeoffice

Sennheiser HD 25 LIGHT

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 25 LIGHT
Slúchadlá HiFi uzavretá, 16-30000 Hz, impedancia 60Ohm, 114dB, jack 3.5/6.3mm, odpojiteľný kábel 3m, 115g
Kód:  JM123f Produktové číslo:  506910 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 25 LIGHT

HD 25 vo verzii Light sú odľahčenou verziou legendárnych DJ slúchadiel, len sú zbavené akéhokoľvek príslušenstva, mimo skrutkovacej redukcie na 6,3 mm jack majú konštrukčne jednoduchší hlavový most a odlišné elektroakustické vlastnosti. Poskytnú nekompromisný zvuk a kvalitu modelu, ktorý po 25 rokov určuje štandard a možnosti slúchadiel pre DJ. Všetky konkurencie s preexponovanými basmi a lízátkovými farbami hravo strčí do vrecka v tom najdôležitejšom - v robustnosti konštrukcie a presnosti reprodukcie, čo je tiež dôvod ich nepoľavujúcej obľúbenosti medzi profesionálmi z hudobnej brandže. 

Kľúčové vlastnosti

  • veľmi ľahké a pohodlné sluchátka pre dlhodobé používanie (váha 115 g)
  • robustná konštrukcia a extrémne vysoký útlm hluku v pozadí
  • všetky hlavné komponenty sú ľahko opraviteľné (vymeniteľné)
  • schopnosť akceptovať vysoký príkon bez skreslenia
  • vysoký maximálny akustický tlak
  • otočné mušle pre monitorovanie jedným uchom
  • univerzálna použiteľnosť s rôznymi zvukovými zdrojmi

Dotiahnutá konštrukcia

Okrem veľmi precízneho a verného zvuku poskytujú tieto slúchadlá vysoké potlačenie hluku v pozadí a sú schopné vytvárať mimoriadne vysoký akustický tlak. Vynikajú robustnou konštrukciou a sú ideálne pre zvukárov, DJ, kameramanov, štúdiovú prácu a testovanie zvukovej techniky. Otočná mušľa umožňuje počúvanie jedným uchom. Tešiť sa môžete aj na vynikajúce linearitou reprodukcie a celkovo nadštandardný zvuk.

Štandardné príslušenstvo:
Skrutkovacia redukcia na 6,3 mm jack

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kabel se krouti jak housenka, protoze sluchadla nemaji fixni polohu - protaceji se. Po 3 mesicich je poskozen kabel a musim hledat polohu bez ruseni. Predpokladam, ze je asi nutne kupovat "obycejny" originalni kabel kazdych par mesicu za 1000 kc. Existuje nejake reseni? Je to mozne vratit uplne? Nebo 3x reklamovat? Mam zaruku 5 let a zaplatil jsem celkove 4887 Kc. Co s tim?

Sluchatka maji neodpojitelny kabel nebo se ma pouzit velka sila?

Diskusia a poradňa k Sennheiser HD 25 LIGHT
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 25 LIGHT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 25 LIGHT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 25 Light. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 25 Light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 25 LIGHT.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií