Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sennheiser HD660S

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD660S
5 2 hodnotení
Slúchadlá – náhlavné, otvorené, dynamické, frekvenčný rozsah 10-41000Hz, impedancia 150ohm, akustický tlak 104dB, jack 6.3mm alebo 4.4mm Pentaconn symetrické, redukcia na 6.35mm na 3.5mm
Kód:  JM164a3 Produktové číslo:  508231 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD660S

Slúchadlá Sennheiser HD660S sú skvelým spojením tradície a povestnej nemeckej precíznosti s tými najmodernejšími technológiami. Svojou prirodzenou reprodukciou zvuku sú schopné prekvapiť aj rozmaznané uši audiofilov. Ich vlastnosti sú dané na stotiny milimetra presným dielenským spracovaním aj implementáciou najnovších postupov vo výrobe reproduktorov. Senheiser je kvalitná značka s dlhoročnými skúsenosťami v odbore a na týchto slúchadlách sa to bezpochyby prejavilo.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sennheiser HD660S

  • Široký frekvenčný rozsah 10-41 000 Hz zvládne každý tón
  • Slúchadlá sú veľmi pohodlné, dlhé hodiny počúvania nie sú problém
  • Vymeniteľný konektor jack 6,3 alebo 4,4 mm (+ redukcia na 3,5 mm)
  • Výmenné káble slúchadiel sú vyrobené z vysoko kvalitnej OFC medi
  • Špeciálne párované reproduktory pre čo najdokonalejšie počúvanie

Zvuk slúchadiel Sennheiser poteší aj audiofilov

Náhlavné slúchadlá Sennheiser HD660S boli navrhnuté tak, aby splnili tie najnáročnejšie nároky na počúvanie hudby. Všetky komponenty, ktoré sú vyrobené s mikroskopickou presnosťou, sú tomu prispôsobené. Vďaka extrémne ľahkej alumíniovej cievke je odozva membrány reproduktorov veľmi rýchla a vy si tak môžete naplno vychutnať všetky nuansy v hudbe.

Slúchadlá pre komponenty najvyššej triedy

Použitie s modernými Hi-Fi zosilňovačmi je prispôsobené aj zakončenie kábla väčšími (6,3 a 4,4 mm) jack konektorov. V balení je však pripravená aj redukcia na klasický „malý jack“, ktorý nájdete na väčšine mobilných telefónov a audio prehrávačov. Kvalitné sú aj prepojovacie káble, ktoré sú vytvorené z vysoko vodivej OFC medi, s minimálnym šumom a ich konštrukcia je zosilnená para-aramidom. Je tak zaistený skvelý prenos s minimálnym množstvom šumu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

"vodiče s minimálním šumem"!!!! To už se všichni zbláznili?

Kúpil som si v alze zosilovač Sennheiser GSX 1000 na priestorový zvuk, a chcem k nemu neake slúchadla, boli by tieto dobre ? ake sú Hd 700 v porovnani s tymito napr ? Hodila by sa im cenovka aspon -30e nižšia

Diskusia a poradňa k Sennheiser HD660S
Príslušenstvo pre Sennheiser HD660S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 660S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD660S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD660S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 660 S.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií