Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser MM 550-X

Zobraziť katalóg
Sennheiser MM 550-X
4,2 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, Bluetooth V2.1, EDR, A2DP, AVRCP + HSP + HFP, apt-X kodek, NoiseGard 2.0, SRS WOW HD, mikrofón, uzavretá, skladacie, 15-22000 Hz, USB nabíjačka, možnosť prevádzky s káblom
Kód:  JM080j Produktové číslo:  MM 550-X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MM 550-X

Slúchadlá Sennheiser MM 550-X Travel sú dokonalým príslušenstvom pre často cestujúcich audiofilov. Aktívny technológie NoiseGard 2.0 vám zaistí elimináciu okolitého hluku, aby ste nemuseli zvyšovať hlas pri telefonovaní v žiadnej situácii. Pripojte slúchadlá bezdrôtovo k mobilnému telefónu, notebooku, iPadu alebo akémukoľvek inému zariadeniu s technológiou Bluetooth a užívajte si špičkový počúvanie aj komunikáciu na najvyššej úrovni.

Neuveriteľný zvuk


S funkciou SRS Surround pre budete ohromení špičkovým vykreslením priestoru. Zapnite jej, užívajte si všetky prednosti priestorového vyjadrenia hudby a získajte čo najlepší zážitok z vašej hudobnej zbierky. Headset podporuje najnovšie kodek apt-X pre bezdrôtový prenos v kvalite audio CD. Teraz si konečne môžete užiť rovnakú kvalitu zvuku ako u bežných slúchadiel s káblom.

Bezproblémová komunikácia


Slúchadlá Sennheriser MM 550-X Travel prichádza s technológií TalkThrough , Vďaka ktorej budete môcť komunikovať s okolím bez sňatí headsetu. Stačí stlačiť tlačidlo a neviditeľný externý mikrofón vám umožní počúvať všetko, čo sa deje okolo. Keď cestujete lietadlom, jednoducho pripojte dodávaný adaptér a môžete nerušene počúvať.

Intuitívna obsluha


Slúchadlá obsahujú ovládanie hlasitosti a prehrávania priamo na mušli , Takže nemusíte pre obsluhu hľadať tlačidla na prenosnom prehrávači, smartfóne ani notebooku. A pretože uzavretá konštrukcia zvyšuje pasívne tlmenie hluku, bude váš počúvanie dokonale intímne a nemusíte sa báť, že by ste rušili spolucestujúci.


Kľúčové prvky:
  • Čistý zvuk bez rušenia - Technológia NoiseGard 2.0 aktívne znižuje vonkajší hluk a hudbu si tak môžete užívať v pokoji.
  • Veľké pohodlné náušníky - Pre úplné pohodlie a luxus v hlučnom prostredí.
  • TalkThrough - Stlačením tlačidla zapnete vonkajšie mikrofón, takže môžete hovoriť s ostatnými cestujúcimi alebo stevardov bez nutnosti dávať dole si headset.
  • Technológia SRS WOW HD - Pre širší, priestrannejší zvuk s vyššou čistotou a výraznejšími basy.
  • Neviditeľný mikrofón - Pre kryštalicky čisté rozhovory.
  • Skvelý stereofónny zvuk - Neodymové magnety a pantentovanou membrány Duofol pre vynikajúcu zvukovú reprodukciu.
  • Možnosť priameho spojenia káblom - Pre použitie v lietadlách, dodávané s palubným leteckým adaptérom.
  • Jednoduché ovládanie - Integrované ovládanie prehrávania hudby a hlasitosti na mušli pre vysoké užívateľské pohodlie.
  • Skladacia konštrukcia - Oceľou vystužený hlavový most zaisťuje odolnosť a trvanlivosť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nedaří se mi propojit s telefonem iPhone 6s přes bluetooth, poradíte jak ? klasicky je telefon nenajde ...

Jaké sluchátka jsou lepší Sennheiser MM 550-X nebo beats powerbeats 3

Diskusia a poradňa k Sennheiser MM 550-X
Príslušenstvo pre Sennheiser MM 550-X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MM 550-X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MM 550-X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MM 550-X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MM 550-X.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií