AD homeoffice Aplikace

Sennheiser MOMENTUM ivory

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM ivory
4,5 4 hodnotení
Slúchadlá uzavreté High-End, citlivosť 110 dB, 16 - 22 000 Hz, impedancia 18 ohm
Kód:  JM164x3 Produktové číslo:  MOMENTUM ivory Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM ivory

Sennheiser, jeden z lídrov produktov v oblasti zvuku, predstavuje slúchadlá MOMENTUM. Slúchadlá vo farbe slonoviny dobre odfiltrovávajú okolité zvuky aj v hlučnom prostredí. Vďaka dynamickým meničom ponúkajú slúchadlá Sennheiser nekompromisný zvuk s nádhernými detailmi a s priestorovým prednesom.

Slúchadlá veľmi ľahkej konštrukcie využívajú v dizajne kvalitné materiály vrátane antikorovej ocele. Komfortné náušníky vyrobené z jemnej kože vyvíjajú len malý tlak na uši a disponujú otočným systémom o 360°. Slúchadlá majú vo výbave dvojicu výmenných jednostranných káblov, jeden s ovládačom a mikrofónom, u ktorého je zaručená podpora produktov Apple. Pri počúvaní je možné prijať alebo odmietnuť hovor, spustiť hudbu, zmeniť skladbu a ovládať hlasitosť. Kábel z pravej mušle je odpojiteľný, a tak sú slúchadlá použiteľné na akomkoľvek zariadení s konektorom 3,5 mm Jack.

Obsah balenia:

1x Slúchadlá MOMENTUM
1x Kábel s diaľkovým ovládaním a mikrofónom
1x Audio kábel
1x Puzdro na prenášanie
1x Príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM ivory Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM ivory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Senn MOMENTUM Elfenbein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Senn MOMENTUM Elfenbein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM elefántcsont.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií