Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – elegantný dizajn, citlivosť 111dB, 16- 22000Hz, impedancia 18 ohm, Bluetooth 4.0, NFC, výdrž až 22 hodin, 14m odpojiteľný kábel
Kód:  JM165b3b Produktové číslo:  506387 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory Predaj skončil

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory

Máte po krk štuplov so zamotaným káblom? Rušia vás od počúvania hudby prechádzajúce autá, sanitky a verejná doprava? S bezdrôtovými slúchadlami Senheiser Momentum môžete obom problémom zamávať na rozlúčku.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladká poťahová látka nedrie uši ani pri dlhodobom nosení
  • Štýlová smotanová farba
  • Vyvážený zvuk s výraznými basmi a výškami
  • Dobíjacia batéria s výdržou až 22 hodín
  • Odpojiteľný kábel

Odolnosť a pohodlie na prvom mieste

Skladacími posuvníkmi pre ľahšie uloženie do vrecka alebo batožiny zrejme Senheiser Momentum neprekvapí. Tromfom slúchadiel je však odolná konštrukcia z antikorovej ocele a priedušná poťahová látka Alcantara. Nežnejšie než ona objíme váš sluch už len zimná čiapka.

Počúvanie bez vyrušenia

Rozumne vyriešený dizajn pomáha obmedziť vysokofrekvenčné ruchy zvonku, akými sú napríklad ambulantné sirény. Počúvanie hudby, rádia, podcastov alebo prednášok si budete môcť užiť bez vyrušenia aj v hlučnom prostredí, kde by ste inak museli pridať volume.

Bezdrôtovo znamená pohodlne

U väčšiny slúchadiel sú základom pre počúvanie kábel, 3,5 mm jack a zvukový konektor. Senheiser Momentum využívajú implementované technológie NFC a Bluetooth, cez ktoré sa s vaším mobilom alebo MP3 prehrávačom spojí bezdrôtovo. To je dobrá správa hlavne pre toho, kto má tendenciu sa káblom zachytávať napríklad o kľučky dverí. Pokiaľ si ale bez kábla pripadáte ako ryba bez vody, nájdete ho vedľa elegantného púzdra ako súčasť príslušenstva.

Obsah balenia:
Audio kábel (1,4 m)
Dobíjacia batéria s USB káblom
Púzdro pre prenos
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda mají tyto sluchátka funkci potlačení okolního hluku. Na internetu jsou různé specifikace stejných sluchátek za stejnou cenu.

Dobrý den, co přesně znamená v tomto případě "zánovní"? Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Ivory.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií