AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sennheiser MX 686G Sports zelené

Zobraziť katalóg
Sennheiser MX 686G Sports zelené
Slúchadlá – otvorené, športové, do uší, prichytný mechanizmus Slide-to-Fit, 18Hz–20kH, 30 ohmov, 118dB, 3.5mm jack, 1.2m kábel, pre Android
Kód:  JM119k Produktové číslo:  506189 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MX 686G Sports zelené

Odplujte do hudobného sveta

Ak si chcete vychutnať precízne servírovaný stereofónny zvuk pri športovaní, rovnako ako aj pri pohybe v meste, siahnite po výsostnom modeli Sennheiser. Slúchadlá vyčnievajú z radu konvenčných slúchadiel najmä použitými materiálmi, vysokou citlivosťou a rozšíreným frekvenčným spektrom s hladkým priechodom všetkých polôh. Produkujú čisté vokály, vyvážené stredy aj mohutné basy, a je jedno aký hudobný žáner si zvolíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúca zvuková charakteristika
  • Povedomie o okolí pre bezpečnosť
  • Prepracovaná ergonómia
  • Káblové ovládanie s mikrofónom je kompatibilné s Android OS
  • Oválny kábel sa veľmi nezamotáva
  • Kábel vystužený pevným para-aramidom
  • Antibakteriálne ušné adaptéry

Vyhotovenie pre šport

Ich ergonomický tvar zaručuje nielen počúvanie za akýchkoľvek okolností, ale aj príjemné a bezpečné počúvanie dlhší čas bez ohľadu na pohyb. Slúchadlá bezpečne zostávajú na svojom mieste, či už bežíte do kopca alebo šprintuje do cieľa. Aj pri pevnom nasadení, stále pri počujete, čo sa deje okolo vás. Dôležitou vlastnosťou pre športovcov sú určite antibakteriálne ušné adaptéry (SteriTouch).

Bez kábla to nejde

Ani kábel nie je len taký hocijaký. Na kábli si našlo miesto ovládanie s mikrofónom, ktoré je kompatibilné s Android zariadeniami. Kábel spoľahlivo vystužuje para-aramid, aby vydržal športové tempo a časté prenášanie. V každodennom živote oceníte oválny kábel, ktorý minimalizuje zamotávanie a vám ušetrí neustále rozmotávanie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Sluchátka jsem měl jednou na uších a nedrží mi, bohužel jsem promarnil vrácení ve 14 denní lhůtě, byl jsem mimo republiku, dají se sehnat nějaké jiné náušníky na místo originálních? Děkuji za pomoc a radu.

Diskusia a poradňa k Sennheiser MX 686G Sports zelené
Príslušenstvo pre Sennheiser MX 686G Sports zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MX 686G Sports zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 686G Sports grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 686G Sports grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MX Sport 686G zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií