Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

Sennheiser OCX 686G Sports zelené

Zobraziť katalóg
Sennheiser OCX 686G Sports zelené
4,4 3 hodnotení
Slúchadlá – uzavreté, športové, do uší, ergonomické ušné klipy, 18Hz–20kHz, 20Ohm, 120dB, 3.5mm jack, 1.2m kábel, pre Android
Kód:  jm097k0 Produktové číslo:  506226 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser OCX 686G Sports zelené

Odplujte do hudobného sveta

Ak si chcete vychutnať precízne servírovaný stereofónny zvuk pri športovaní, rovnako ako pri pohybe v meste, siahnite po výsostnom modelu Sennheiser. Slúchadlá vyčnievajú z radu konvenčných slúchadiel najmä použitými materiálmi, vysokou citlivosťou a rozšíreným frekvenčným spektrom s hladkým priechodom všetkých polôh. Vďaka tomu produkujú čisté vokály, vyvážené stredy aj mohutné basy, a je jedno aký hudobný žáner zvolíte.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúca zvuková charakteristika
  • Prepracovaná ergonómia
  • Káblové ovládanie s mikrofónom
  • Oválny kábel sa toľko nezamotáva
  • Kábel vystužený pevným para-aramidom
  • Antibakteriálne ušné adaptéry

Vyhotovenie pre šport

Ich ergonomický tvar zaručuje nielen počúvanie za akýchkoľvek okolností, ale aj príjemné a bezpečné počúvanie po dlhší čas bez ohľadu na pohyb. Slúchadlá bezpečne zostávajú na svojom mieste, či už bežíte do kopca alebo šprintuje do cieľa. Slúchadlá sú pevne v ušiach a izolujú od okolitého prostredia. Dôležitou vlastnosťou pre športovcov sú určite antibakteriálne ušné adaptéry (SteriTouch).

Bez kábla to nejde

Ani kábel nie je len tak hocijaký. Na kábli si našlo miesto ovládanie s mikrofónom. Kábel spoľahlivo vystužuje para-aramid, aby vydržal športové tempo a časté prenášanie. V každodennom živote oceníte oválny kábel, ktorý minimalizuje zamotávaniu, a vás tak ušetrí neustálemu rozmotávaniu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jdou tyto sluchatka propojit s jakoukoliv mp3 nebo mp4 prehravacem ? Dekuji

Jsou tyhle sluchátka potu a vode odolné ?

Diskusia a poradňa k Sennheiser OCX 686G Sports zelené
Príslušenstvo pre Sennheiser OCX 686G Sports zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser OCX 686G Sports zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686G Sports grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686G Sports grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser OCX 686G Sports zöld.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií