AP+ nový vizuál Aplikace

Sennheiser PC 163D

Zobraziť katalóg
Sennheiser PC 163D
2,0 1 hodnotení
Slúchadlá 7.1, 15-23000Hz, smerový mikrofón, citlivosť 114dB, impedancia 32Ohm, kábel 3m, 2x Jack 3.5mm
Kód:  JM187c2 Produktové číslo:  PC 163D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser PC 163D

Tento herný headset od firmy Sennheiser bol vyvinutý špeciálne na hranie 3D hier. Headset ponúka 7.1 kanálov. Táto náhlavná súprava ponúka oveľa hlbší zvukový zážitok tým, že je pridaný priestorový zvuk s podporou Dolby Headphone. Budete oveľa presnejšie vnímať odkiaľ na vás prichádza nebezpečenstvo v rôznych hrách.
Vďaka integrovanej zvukovej karte umiestnené v USB konektore kábla už nepotrebujete vlastniť viackanálovú zvukovú kartu ako vo vašom počítači tak notebooku. Ovládanie hlasitosti je umiestnené na kábli tak ako je bežné u podobných modelov.

Hlavné funkcie:
Podpora priestorového zvuku Dolby 7.1
Ovládacie prvky na kábli
Ideálny pre LAN párty
Pripojenie pomocou USB portu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser PC 163D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC 163D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 163D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 163D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser PC 163D.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií