Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser PC 373D

Zobraziť katalóg
Sennheiser PC 373D
4,1 6 hodnotení
Herné slúchadlá náhlavné s mikrofónom, otvorená, 7.1 Dolby Surround Sound, frekvenčný rozsah 15-28000Hz, akustický tlak až 116dB, impedancia 50Ohm, redukcia šumu, dĺžka kábla 1.7 m + 1.2 m
Kód:  JM112g7 Produktové číslo:  506528 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser PC 373D

Uprostred dokonalého priestorového zvuku ľahko zabudnete na okolitý svet a úplne sa sústredíte na realitu hry. Nič vám nenahradí zvukovú kvalitu, štýl a komfort. A preto si ľahko zvyknete na vyšší level herného headsetu, ktorý vám toto všetko ponúkne vo výdatnej porcii. Higendová akustika dáva záruku audiofílneho zvuku s dokonalou priestorovou orientáciou Dolby 7.1 Surround, čo znamená reprodukciu s perfektnou čistotou a presnosťou definície zvukov v priestore.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisný headset pre najnáročnejších hráčov
  • Dokonalá orientácia v priestore hry (Dolby 7.1 Surround)
  • Presné vnímanie každého zvukového detailu (vyspelá reprodukčná technika)
  • Jednoduché prispôsobenie zvuku vašim požiadavkám
  • Zachovanie pohodlia vďaka priedušným náušníkom
  • Dialógy v kryštalickej čistote (profesionálny noise-cancelling mikrofón)
  • Jednoduché odpojenie vlastného mikrofónu (len vztýčime ramienko a nikto vás nepočuje)

Len to najlepšie

Tento nový model je pokračovateľom bestselleru PC 363D s dokonalejším dizajnom a novým softvérom pre ľahšie prispôsobenie sa konkrétnym požiadavkám. Získate tiež ekvalizér pre dokonalé prispôsobenie vašim herným požiadavkám. Pri počúvaní hudby zapnete jednoducho Off a získate úplne neutrálne, ničím neovplyvnené počúvanie. Headsetu zostáva vybavenie veľmi pohodlnými, príjemne mäkkými náušníkmi, v ktorých sú uši úplne voľne odvetrávané.

Stále v spojení

Vďaka vysoko kvalitnému mikrofónu s perfektne nastaveným algoritmom pre redukciu šumu vám headset garantuje zvukovo úplne čistú komunikáciu so svojím tímom bez narušenia okolitým hlukom. Výhodná možnosť výberu z troch tónových filtrov umožní nastaviť, ako hlasno počujete svoj vlastný hlas v komunikácii. To zabráni zbytočne hlasným prejavom alebo naopak nebudete musieť kričať do mikrofónu. Vypnutie mikrofónu je ľahké - zdvihnete ramienko.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak se tyto sluchatka daji zapojit do normalniho pocitace potrebuji nejaky ten specialni USB-A na desce? Dekuji

Dobry den, funguji sluchátka i s mikrofonem po zapojeni do Xbox one přes USB přímo do konzole? Dekuju

Diskusia a poradňa k Sennheiser PC 373D
Príslušenstvo pre Sennheiser PC 373D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC 373D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 373D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 373D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser PC 373D.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií