Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser Urbania G - Denim

Zobraziť katalóg
Sennheiser Urbania G - Denim
Slúchadlá - OnEar s mikrofónom, frekvenčný rozsah 16-22000Hz, citlivosť 118dB, impedancia 18Ohm, ovládacie prvky na kábli, pre telefóny s operačným systémom Android, kábel 1.2m, 3.5mm jack
Kód:  JM185y61 Produktové číslo:  4044155098211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser Urbania G - Denim

Slúchadlá Sennheiser Urbania G sú dizajnovaná pre Generáciu Y, teda pre aktívnych ľudí od 18 do 25 rokov. Tento model kladie dôraz na atraktívne demonštráciu životnej úrovne a voľnejšieho životného štýlu. Slúchadlá Urbania umožňujú mobilnú komunikáciu s priateľmi a počúvanie atraktívne reprodukovanej hudby. Obľúbený "Club Sound" s dôrazom na basy a efektné výšky je silný a živý pri reprodukcii akejkoľvek hudby. Vďaka nízkej 18ohmové impedanciu si so slúchadlami navyše poradia aj menej zdatný mobilný telefón či prehrávač.

kľúčové vlastnosti

  • Rafinovaný dizajn s uzavretými mušľami, vhodnými pre vonkajšie i vnútorné počúvanie
  • Inovatívna konštrukcia reproduktorov so silnými magnetmi
  • Zdôraznený atraktívne ladený posluchový vnem - Klubová znejúce zvukové pole
  • Plochý kábel s ovládačom a mikrofónom
  • Vynikajúca izolácia okolitého hluku
  • Verzia pre Android zariadenia

Štýlový model s intuitívnou obsluhou

Pri modeli Urbania je kladený až extrémna dôraz na efektné dizajn, personalizovanú farebnosť, vyjadrený štýl a obľúbenosť známej nemeckej značky. Pevná, odolná, avšak ľahká a skladacia konštrukcia využíva nielen oceľ, ale aj hliníkové pohyblivé časti slúchadlových mušlí. Veľmi mäkké polstrovanie supraaurálnych mušlí izoluje poslucháča od okolitého hluku a spríjemňuje aj dlhodobý počúvanie hudby či telefónneho rozhovoru. Slúchadlá navyše ľahko zložíte do kompaktných rozmerov pre prenášanie alebo upratovanie. V neposlední řadě nabízí tento model intuitivní obsluhu, a to díky třítlačítkovému ovladači na lehce vyměnitelném plochém kabelu pro vaše zařízení s OS Android.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sennheiser Urbania G v prevedení Denim (džínsovina)
  • Kábel s ovládačom a integrovaným mikrofónom
  • Mäkký prepravné vačok

PoznámkaKompatibilitu funkcí s jednotlivými zařízeními s OS Android naleznete zde.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sennheiser Urbania G - Denim Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser Urbanite G - Denim. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Senn Urbanite G - Denim. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Senn Urbanite G - Denim. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser Urbanite G - Denim.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií