Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser Urbanite - Čierne

Zobraziť katalóg
Sennheiser Urbanite - Čierne
Slúchadlá -onEar s mikrofónom, frekvenčný rozsah 16-22 000Hz, citlivosť 118dB, ovládacie prvky na kábli
Kód:  JM185y Produktové číslo:  urbanite BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser Urbanite - Čierne

Slúchadlá Sennheiser Urbania sú dizajnované pre Generáciu Y, teda pre aktívnych ľudí v rozmedzí 18 až 25 rokov. Tento model kladie dôraz na atraktívnu demonštráciu životnej úrovne a voľnejšieho životného štýlu. Ľudia narodení na prelome 20. a 21. storočia majú bohatú ICT vybavenosť a schopnosť aktívne využívať smartfóny, tablety a ďalšiu mobilnú elektroniku. Slúchadlá Urbania umožňujú mobilnú komunikáciu s priateľmi a počúvanie atraktívne reprodukovanej hudby. Obľúbený "Club Sound" s dôrazom na basy a efektné výšky je silný a živý pri reprodukcii akejkoľvek hudby. Vďaka nízkej 18-ohmovej impedancii si so slúchadlami navyše poradí aj menej zdatný mobilný telefón či prehrávač.

Pri modeli Urbania je kladený až extrémny dôraz na efektný dizajn, personalizovanú farebnosť, vyjadrený štýl a obľúbenosť známej nemeckej značky. Pevná, odolná, ale ľahká a skladacia konštrukcia využíva nielen oceľ, ale aj hliníkové pohyblivé časti slúchadlových mušlí. Veľmi mäkké čalúnenie supraaurálnych mušlí izoluje poslucháča od okolitého hluku a spríjemňuje aj dlhodobé počúvanie hudby či telefónneho rozhovoru. Slúchadlá navyše ľahko zložíte do kompaktných rozmerov na prenášanie alebo odloženie. V neposlednom rade ponúka tento model intuitívnu obsluhu, a to vďaka trojtlačidlovému ovládaču na ľahko vymeniteľnom plochom kábli pre váš iPhone, iPod alebo iPad.

Kľúčové prvky:

  • Luxusné slúchadlá s premysleným dizajnom a uzavretými mušľami, vhodné na vonkajšie aj vnútorné počúvanie.
  • Inovatívna konštrukcia reproduktorov so silnými magnetmi.
  • Zdôraznený atraktívne ladený posluchový vnem - klubovo znejúce zvukové pole.
  • Špeciálne vyladený plochý kábel s ovládačom a mikrofónom.
  • Kompatibilitu funkcií s jednotlivými iZariadeniami nájdete tu.

Štandardné príslušenstvo:
Kábel s ovládačom a integrovaným mikrofónom
Mäkký prepravný vačok

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje aj na Android zariadenie?

Diskusia a poradňa k Sennheiser Urbanite - Čierne
Príslušenstvo pre Sennheiser Urbanite - Čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser Urbanite - Černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser Urbanite - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser Urbanite - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser Urbanite - fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií