Alza pre firmy

sense GuardPeanut

Zobraziť katalóg
sense GuardPeanut
4,0 1 hodnotení
Senzor – inteligentný bezpečnostný senzor, detekcia pohybu, bluetooth 4.0, pre iOS alebo Android, vzdialená správa, výstražný zvuk
Kód:  MOTH02a Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  SE-PGU01-EN Stránky výrobcu

sense GuardPeanut

Získajte dokonalú kontrolu nad svojím cenným majetkom. Šikovný bezpečnostný senzor GuardPeanut sa tejto úlohy zhostí s plnou vervou a s využitím najmodernejších technológií. Tie mu poskytujú ako minimálnu hmotnosť, tak rozmery a vy si vďaka nim môžete byť istí, že budete ihneď vedieť o pohybe vašich vecí. Senzor ponúka celý rad možností využitia, od stráženia bicykla, kufra alebo vecí vnútri domova či kancelárie. Jeho využitie je len a len na vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Šikovný bezpečnostný senzor kontroluje pohyb stráženého predmetu
  • Široké možnosti využitia vďaka nízkej hmotnosti (7,5 g) a rozmerom (4,5 cm)
  • Hlasný alarm alebo tichý režim + notifikácia na displej, zvuk a vibrácie
  • Zbieranie záznamov po dobu až 30 dní pre funkčnosť i bez inteligentného zariadenia
  • Bluetooth odosielanie dát do aplikácie do zariadení iOS alebo Android
  • Synchronizácia cez cloud s neobmedzenou kapacitou
  • Kompatibilita IFTTT pre inteligentné zásuvky, alarmy...

Ako funguje?

Stačí pripevniť GuardPeanut k drahocennému predmetu a jediným stlačením tlačidla ho zapnúť. Akonáhle zaznamená pohyb, okamžite vás na to upozorní notifikáciou na displeji telefónu a môže spustiť výstražný alarm s intenzitou 90 dB pre vyplašenie potencionálneho zlodeja. Nastavte vlastnú úroveň citlivosti, aby ste zamedzili falošným poplachom alebo ju dajte na maximum a zachytí dokonca aj ťažko počuteľné ťukanie na dverách.

Dokonalý prehľad

Senzor komunikuje s aplikáciou pre inteligentné zariadenia iOS alebo Android pomocou bluetoothu 4.0 s dosahom až 60 m. V dosahu signálu (až 60 metrov) ihneď uvidíte hlásenie o pohybe vašich vecí. GuardPeanut spustí poplach alebo zostane potichu a bude zbierať všetky údaje. Alarm možno tiež pustiť diaľkovo, čo sa hodí v prípade hľadania konkrétnej veci. Aplikácia pojme takmer neobmedzený počet senzorov radu Peanut, vďaka čomu je možné kompletne monitorovať majetok.

Stráženie aj mimo dosahu

Pre neustále stráženie majetku nemusí byť senzor neustále pripojený k inteligentnému telefónu. Záznamy o pohybe ukladá do vnútornej pamäte. V závislosti od frekvencie alarmu uloží údaje až na 30 dní. Až sa dostane k vášmu inteligentnému zariadeniu, záznamy sa synchronizujú s cloudovým úložiskom a pamäť sa uvoľní. Cloudové úložisko je zadarmo bez obmedzenia veľkosti. Údaje si kedykoľvek prehliadnete alebo je možné ich exportovať do CSV formátu.

Bez obmedzenia

Inteligentný bezpečnostný senzor GuardPeanut váži len 7,5 gramov a nemeria viac ako 5 cm. Vďaka tomu ho môžete nosiť aj na veci, ktoré máte neustále pri sebe bez toho, aby pridával na hmotnosti alebo budil zbytočnú pozornosť. Pomocou dodávanej obojstrannej pásky alebo tmelu ho môžete nainštalovať naozaj kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia:

Bezdrôtové spojenie:
Typ: bluetooth 4.0 Smart (Low Energy)
Dosah: až 60 m

Batéria:
Typ batérie: C2032
Životnosť batérie: až 3 mesiace

Reproduktor:
Piezo (až 90 dB)

Rozmery:
45 × 25 × 5 mm

Hmotnosť:
7,5 g

Obsah balenia:
GuardPeanut
Batérie (2032)
Viacúčelová klipsňa
Úchyt na kľúče
Obojstranná lepiaca páska
Lepiaci tmel

Prečítať viac

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre sense GuardPeanut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense GuardPeanut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sicherheits-Sensor GuardPeanut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sicherheits-Sensor GuardPeanut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sense GuardPeanut riasztó.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií