Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sense Vital Air 9003 D

Zobraziť katalóg
Sense Vital Air 9003 D
Čistička vzduchu výkon 550 m3/hod, príkon 150 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2, maximálna hlučnosť 65 dB, minimálna hlučnosť 25 dB, filter: hepa, uhlíkový a predfilter, časovač, regulácia výkonu, displej, automatický režim a detský zámok
Kód:  SENCV013 Produktové číslo:  8594200460013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sense Vital Air 9003 D

Unikátna čistička vzduchu s revolučným filtračným systémom

Čistička vzduchu Sense Vital Air 9003 D je priekopníkom nového prístupu na odstránenie vzdušných nečistôt z domácnosti, ordinácie alebo kancelárie. Kombinuje silný motor a špirálovitý systém nasávania vzduchu s bežnými filtrami, ktoré sú však vybavené takým veľkým množstvom filtračného materiálu, aké nemá na trhu v danej cenovej kategórii konkurenciu. Vďaka tomu je adekvátne využitý výkon motora, filtre pohlcujú maximum nečistôt a vzduch strávi v čističke Sense Vital Air pri procese čistenia najdlhšiu dobu na trhu.

Vlastnosti čističky vzduchu Sense Vital Air 9003 D

  • Vysokoúčinný filtračný systém
  • Vhodná do miestností s plochou až 120 m2
  • Výkon 550 m3/hod
  • Maximálna hlučnosť 65 dB
  • Účinný predfilter
  • HEPA filter so špeciálnou nanovláknovou vrstvou
  • Aktívny uhlíkový filter
  • Digitálny displej
  • Regulácia výkonu a časovač
  • Automatický režim
  • Detský zámok
  • Vyrobené z ekologických materiálov

Vysoko efektívny systém filtrácie čističky Sense Vital Air

Aby sa dosiahla maximálna účinnosť, je vzduch hnaný systémom kruhových filtrov po špirále, dookola po celom obvode čističky Sense Vital Air. Vďaka dlhšiemu procesu čistenia sú zabezpečené oveľa lepšie výsledky, ako u konkurenčných produktov. Čistička vzduchu Sense Vital Air je určená ako pre bežných, tak aj najnáročnejších používateľov. Pri čistení vzduchu predstavuje riešenie bez kompromisov a ústupkov.

Účinný predfilter

Čistička vzduchu Sense Vital Air 9003 D využíva na zachytenie väčších pevných nečistôt kvalitný predfilter triedy F5, ktorý výrazne predlžuje životnosť čističky vzduchu a ostatných filtrov. Vďaka veľkej filtračnej ploche je zachytených 100 % nečistôt väčších ako 1 mikrometer. Životnosť predfiltra F5 predstavuje 4 – 6 mesiacov, čo je v porovnaní s konkurenčnými produktmi až 6× dlhšia doba.

HEPA filter s nanovláknami

Veľká valcovitá plocha HEPA filtra zachytí viac ako 99 % mikroskopických pevných nečistôt, ako je napr. smog, sadze, polietavý prach, plesne, dym, vírusy, baktérie, výkaly roztočov atď. Plocha filtra je chránená špeciálnou nanovláknovou vrstvou, ktorá zabezpečí vysokoúčinné odstránenie nečistôt pri vysokom vzduchovom výkone. HEPA filter vydrží 3 – 5 rokov podľa intenzity používania a znečistenia priestoru.

Aktívny uhlíkový filter čističky vzduchu

Filter čističky Sense Vital Air je zostavený z 3,5 kg hrubých valčekov aktívneho uhlia, ktoré účinne odstráni plynné nečistoty, ako sú nepríjemné pachy, výpary, spaliny, prchavé organické látky a pod. Uhlíkový filter pracuje na osvedčenom princípe, ktorý využívajú napr. plynové masky. Životnosť filtra je 3 až 5 rokov podľa intenzity používania a miery znečistenia vzduchu v miestnosti.


Systém kruhového čistenia

Výkon motora a objem zariadenia je presne prispôsobený použitým filtrom, aby sa vzduch preháňal cez filtračný systém čističky Sense Vital Air po špirále, čím je predĺžená doba, a tým pádom aj účinnosť jeho čistenia.

Biometrický tvar lopatiek

Výkonný motor čističky vzduchu Sense Vital Air využíva špeciálne tvarované lopatky, vďaka ktorým je zachovaný jeho spoľahlivý výkon a maximálne znížená hlučnosť spotrebiča.

NANO vrstva z Dánska

HEPA filter čističky Sense Vital Air je vybavený špeciálnou nanovrstvou od dánskeho výrobcu, ktorá spoľahlivo zachytí všetky nečistoty, ktoré by inak výrazne skrátili životnosť filtra.


Valčekové aktívne uhlie

Aktívny filter Sense, oproti konkurenčným produktom, využíva hrubý granulát aktívneho uhlia, ktorého póry nie sú narušené drvením, takže absorbujú oveľa viac nečistôt.

Ekologické materiály

Pri výrobe čističky Sense Vital Air boli využité ekologické materiály s minimálnym využitím plastov. Okrem kovového podvozku s presnými mechanickými vlastnosťami je zastúpené prírodné drevo a bezpečnostné sklo.

Zlatá medaila

Revolučné čističky vzduchu Sense Vital Air si vyslúžili prestížne ocenenie za inovácie, ekológiu a systém čistenia na 75. medzinárodnom technickom veľtrhu v bulharskom Plovdive.


Čistý dizajn s prírodnými drevenými prvkami

Čistička vzduchu Sense Vital Air 9003 D na prvý pohľad zaujme elegantným bielym dizajnom kovového tela, ktoré je doplnené originálnymi drevenými prvkami. Vďaka tomu sa Sense Vital Air stane atraktívnym doplnkom každého interiéru.

Intuitívne ovládanie čističky Sense Vital Air

Na vrchnej ploche čističky vzduchu Sense Vital Air sa nachádza ovládací panel s dotykovými tlačidlami a digitálnym displejom, ktorými ľahko nastavíte reguláciu výkonu alebo časovač. Taktiež môžete aktivovať automatický režim, ktorý prispôsobí výkon motora podľa aktuálneho znečistenia v miestnosti. Na zabezpečenie prevádzky spotrebiča nechýba detský zámok.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde se dají koupit náhradní filtry? Zde jsem je nenašel a zajímaly by mě ceny....

Má čistička atest na odstranění SARS (coronavirů)?

Diskusia a poradňa k Sense Vital Air 9003 D
Príslušenstvo pre Sense Vital Air 9003 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense Vital Air bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sense Vital Air 9003 D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sense Vital Air 9003 D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sense Vital Air 9003 D.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií