BOOST JBL P&G MS v hokeji_CZ

AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F

Zobraziť katalóg
AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F
Procesor SE (2800MHz), 64-bit, BOX bez chladiče, (pro dual desky)
Kód:  BD607j Produktové číslo:  OSA2220CXWOF
AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F Predaj skončil

AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F

Výkonný serverový procesor s dvoma jadrami určený pre dvouprocesorové systémy.Podporuje prácu v 64 bitovom prostredí, zaručuje ale bezproblémovej kompatibilitu so staršími 32 bitovými aplikáciami.Ide o veľmi stabilný procesor s nízkym vyžarovaním odpadového tepla a to aj pri plnom zaťažení.Je osadený do nového socketu F, ktorý okrem zväčšenia počtu pinů prináša podporu mnohých moderných technológií.Pri použití dvoch takýchto procesorov tak máte k dispozícii výpočtovú silu hneď štyroch veľmi výkonných jednotiek, ktorý je dostatočný pre prevádzku veľkej časti serverových aplikácií.

Medzi hlavné výhody patrí možnosť adresovat až 1 TB fyzickej pamäte, jadro procesora obsahuje 16 registrů o šírke 64-bitov, čo umožňuje spracovávať väčšie objemy dát priamo v registroch a nie je potrebný tak častý prístup do pamäte, podstatne zväčšená L2 Cache pamäť na 1 MB na každé jadro, dvojkanálový pamäťový radič integrovaný priamo do procesora, čo urýchli operácie s pamäťou až o 20%, dlhšia inštrukčnú pipeline spolu s efektívnejším předpovídáním vetvenia a skokov v programe a servis ultrarychlé systémovej zbernice HyperTransport, pracujúce na frekvencii 1000 MHz.

Pätica Socket F obsahuje 1207 pinů a je zaujímavá tým, že procesor je teraz vybavený len kontaktnými ploškami a odpružené piny nesie základná doska.To prispieva predovšetkým k nižším výrobným nákladom procesorov, ľahšiu manipuláciu s nimi a vyššej spoľahlivosti pätice.Navyše je celý procesor v Celokovové vyhotovenie, čo sa odrazí na lepším odvodu tepla do chladiča.

Parametre a špecifikácie:

Frekvencia:
Jadrá procesora:2800 MHz
HyperTransport zbernice:1000 MHz
Pamäťový radič:2800 MHz

Cache pamäť:
Level 1:64 KB inštrukčnú a 64 KB dátovej pre každé z jadier
Level 2:1 MB pre každé z jadier

Stepping:
JH-F2

Napájanie a spotreba:
Wattáž:120 wattov

Výrobné technológie:
Hustota integrácie:90 nm
Technológia:SOI (silicon-on-insulator, kremík na izolantu)

Pätica:
Socket AM2

Ostatné parametre:
64-bitové intrukční rozšírenie:AMD64 (kompatibilní s Intel EM64T)
Balenie:BOX bez priloženého chladiče

Upozornenie:Pätica Socket F vyžaduje odbornú montáž!Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka.Odporúčame nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD Dual-Core Opteron 2220 socket F.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií