AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl

Zobraziť katalóg
Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl
obsahuje 5 druhov balenia kapsúl Tassimo (Latte Macchiato, Oreo, Fruits of the forest, Milka, Cafe long Intense) + kávovar Tassimo
Kód:  EAN5134d Stránky výrobcu
Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl Predaj skončil

Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl

Automat na prípravu teplých nápojov Tassimo v sebe spája rýchlosť a jednoduchosť . To všetko vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača a plne automatizovanému postupu . Vy tak len vložíte náplň, stlačíte tlačidlo a behom chvíľky môžete pripraviť silné espresso, lahodné Caffé Crema, voňavé Cappuccino, Latte Macchiato či horúcu čokoládu. Intenzitu nápoja môžete sami ovplyvňovať .

Zárukou ozajstné kvality sú starostlivo vyberané náplne od renomovaných značiek Jacobs Kronung alebo Milka. Medzi prípravou nápojov nebudete musieť čakať - všetko prebieha okamžite a bez prenosu chutí vďaka kapslím T-Disc a procesu parného prečistenie trysiek ihneď po príprave každého nápoja.

Vyberateľný zásobník na vodu má objem 1,4 l Celý systém je možné čistiť a odvápňovať pomocou servisného T-Disco (súčasť balenia). Veľkosť šálky nehrá žiadnu rolu - podstavec s nerezovou mriežkou je výškovo polohovateľný , Prípadne ho možno úplne vybrať , Navyše je možné umývať ho v umývačke. V prípade, že omylom otvoríte hlavu prístroja počas procesu prípravy, dôjde k automatickému vypnutiu . Rovnako tak aj bezpečnostná poistka zamedzí nechcenému spusteniu procesu sparenia.

Zariadenie samovoľne prechádza do režimu Stand-by po každom procese sparenia a zapnutie/vypnutie, aby ušetril energiu . O stave prístroja vás informujú LED ukazovatele. Tassimo radu 430 je vyvedený v nadčasovom dizajne s pochrómovanými prvkami vysokého lesku, aby bol nielen dobrým sluhom, ale aj luxusným doplnkom každej domácnosti.


Doplňujúce údaje:

  • Príkon 1300 W
  • Max. tlak 3,3 bar
  • Rozmery 289 x 230 x 333 mm
  • Hmotnosť 2,82 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set Tassimo kávovar TAS4302 s 50% slevou + 5 balení kapslí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stellen TAS4302 Tassimo Kaffeemaschine mit 50% + 5 Packungen Kapseln. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stellen TAS4302 Tassimo Kaffeemaschine mit 50% + 5 Packungen Kapseln. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Állítsa TAS4302 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií