AD homeoffice PET

SIGMATEK DVBH-2000

Zobraziť katalóg
SIGMATEK DVBH-2000
5 1 hodnotení
DVB-T prijímač Set-Top Box, 2x Tuner, bez HDD, externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) pro TV, DO
Kód:  JT622 Produktové číslo:  DVBH-2000
SIGMATEK DVBH-2000 Predaj skončil

SIGMATEK DVBH-2000

Moderné skvele vybavené zariadenie spájajúce v sebe dvoutunerový DVB-T Set-Top box a harddiskový rekordér pre záznam a sledovanie digitálneho pozemného rozhlasového a televízneho vysielania.Vďaka osadenie dvoma nezávislými digitálnymi tunery je možné nahrávať jeden program a súčasne sledovať iný.Nahrané programy možno potom kedykoľvek znova prehrať a pevný disk možno ľahko vyňať, pripojiť do počítača a pomocou špeciálneho programu (nutné stiahnuť zvlášť) nahrávky spracovať a treba napáliť ako DVD Video.Samozrejmosťou je potom aj funkcia time shift pre časový posun záznamu - kedykoľvek môžete tak odísť od živého vysielania, ktoré sa zatiaľ nahráva na disk a po návrate môžete pokračovať v sledovaní od toho istého miesta.

Prehľadné a plne do češtiny lokalizovanej menu poskytuje veľmi jednoduché ovládanie s jednoduchým vyhľadávaním staníc alebo nastavením časovača s až pätnástich programy pre automatické nahrávanie vo zvolenom čase.Samozrejmosťou je aj český teletext alebo česká elektronická programová príručka (EPG) s ponukou programov až na sedem dní dopredu.Pomocou EPG možno tiež ľahko naprogramovať automatické nahrávanie zvoleného programu.

Box možné jednoducho pripojiť k televízoru alebo aj domácemu kinu a digitálne reprosústavy vďaka dvom SCART konektorov a koaxiálnímu audio výstupu.Samozrejmosťou sú dva priechodná vstupmi pre pripojenie až dvoch rôznych antén.Nájdete tu aj sériový port pre upgrade firmwaru pomocou počítača.Box sa dodáva vrátane infračerveného diaľkového ovládania pre pohodlnú voľbu všetkých funkcií.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, tento formát je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:
Video štandard:PAL alebo NTSC, pomer strán 4:3 alebo 16:9
Pevný disk:možnosť osadiť 3,5 "EIDE disk s rozhraním ATA (max400 GB), dodáva sa bez disku
Doba záznamu:56 hodín na disk 80 GB, závisí na skutočnom dátovom toku nahrávaného kanála
Spotreba:15 W v prevádzke
Rozmery:320 x 255 x 45 mm
Hmotnosť:2,1 kg (vrátane disku)

Video dekóder:
Standard:ISO/IEC13816-2
Formát:MPEG-2MP2ML
Rozlíšenie:720 x 576 bodov
Teletext:DVB-TXTETSI/EN300472
Dátový tok:max 15 Mbit / s

Audio dekodér:
Standard:ISO / IEC 13818-3
Výstup:L / R, Stereo
Podpora duálneho zvuku
Vzorkovacia frekvencia:32 / 44,1 / 48 kHz

Tuner:
Typ:DVB-T (Digital Video Broadcast Terrestrial)
Tunery:2 x DVB-T
Pásma:170 - 858 MHz

Vstupy / výstupy:
2 x RF anténa, priechodná (vstup, výstup), 75 Ohm
2 x SCART
Kompozitné video výstup (CINCH)
S-Video výstup
Analógový audio výstup stereo 2 x CINCH
Digitálny koaxiálny audio výstup
Servisné RS-232 port (pre update firmvéru)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIGMATEK DVBH-2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGMATEK DVBH-2000 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIGMATEK DVBH-2000 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIGMATEK DVBH-2000 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií