Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Severin CY 7086

Zobraziť katalóg
Severin CY 7086
Bezvreckový vysávač – cyklónový, elektronické ovládanie výkonu pomocou LED indikátora Sensor-Clean pre optimálny sací výkon na každom povrchu, ľahké vyprázdnenie nádoby po stlačení tlačidla, akčný rádius 9m, Hepa 13 filter, podlahová hubica Premium Eco s kolieskami, 2-dielna súprava príslušenstva: hubica na čalúnenie a štrbinová, tichý pohyb a ochrana podlahy tromi pogumovanými kolieskami, vrátane výmenného filtra, dvojklikom do teleskopickej trubky bezpečne uzamknete rukoväť a podlahovú hubicu, parkovacia poloha, príkon 750W, trieda účinnosti vysávania kobercov: B, trieda účinnosti vysávania tvrdých podláh: A, trieda emisií prachu z vysávača: A, hlučnosť 76dB, objem nádoby na prach: 1.5L, dĺžka prívodového kábla: cca 6m, 81m dlhá teleskopická rúrka, 180cm dlhá sacia hadica Premium, XL Ergo-Soft-handle rukoväť s klik systémom, HEPA filter H13, filter ochrany motora z hygienického rúna, 4 filtračné stupne
Kód:  SEVBV100 Produktové číslo:  CY 7086 Stránky výrobcu

Severin CY 7086

Stále kupujete náhradné vrecká a filtre do vysávača? Vyskúšajte bezvreckový vysávač Severin CY 7086. Jeho výhoda je v tom, že už nebudete mať ďalšie náklady na vrecká alebo filtre. Prachovú nádobu ľahko vyčistíte stlačením jedného tlačidla. Vďaka najnovšiemu vysokorýchlostnému cyklónu má veľmi vysoký sací výkon, ktorý môžete pohodlne ovládať pomocou LED indikátora Sensor-Clean. Vysávač Severin disponuje 4 filtračnými stupňami a HEPA 13 filterom s aktívnym uhlím, ktorý pohlcuje pachy, prach aj alergény. Je prispôsobený na všetky typy povrchov vrátane tvrdých podláh a vďaka trom pogumovaným kolieskam má veľmi tichý chod. Stane sa aj vašim pomocníkom pri veľkom upratovaní.

Kľúčové vlastnosti vysávača Severin CY 7086

  • Cyklónový vysávač Severin CY 7086
  • Veľmi vysoký výkon vďaka najnovšiemu vysokorýchlostnému cyklónu
  • Sensor-Clean - elektronické ovládanie výkonu pomocou LED indikátora
  • Bez ďalších nákladov na vrecká a filtre
  • HEPA 13 filter
  • Podlahová hubica Premium Eco s kolieskami
  • Jednoduché čistenie prachovej nádoby stlačením jedného tlačidla
  • 3 pogumované kolieska na ochranu tvrdých podláh
  • Dvojdielna súprava príslušenstva v textilnom vrecku - nábytková a štrbinová hubica
  • Nastaviteľná sila výkonu
  • Kovová teleskopická trubica EasyTouch - 81 cm
  • Sacia hadica XL premium - 180 cm
  • Radius 9 m
  • Ergo-comfortná rukoväť
  • Filter ochrany motora z hygienického rúna

Ďalšie vlastnosti vysávača Severin CY 7086

Vysávač Severin CY 7086 má dvojdielnu súpravu príslušenstva. Ide o nábytkovú a štrbinovú hubicu. Samozrejmosťou je nastaviteľná sila výkonu, ktorú si môžete prispôsobiť podľa toho, aký povrch vysávate. S vysávačom Severin dočiahnete do všetkých miest. Má dlhú teleskopickú trubicu, ktorú vytiahnete až na 81 cm, saciu hubicu s dĺžkou 180 cm, kábel dĺžky 6 m. Jeho rádius je 9 m, čo vám stačí na celý byt.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Hubica
Parketová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Severin CY 7086 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN CY 7086. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Severin CY 7086.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií