Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Severin JG 3525

Zobraziť katalóg
Severin JG 3525
5 1 hodnotení
Jogurtovač – automatický s časovačom, príkon 13W, 7 pohárov, objem 150ml, 3 rozdielne farby viečok, transparentný kryt s rukoväťou, časovač na až 15 hodín, kontrolka, automatické vypnutie po uplynutí nastaveného času, QR kód na prístroji pre okamžitý prístup k chutným a zdravým receptom
Kód:  SEVEJ470 Produktové číslo:  JG 3525

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Severin JG 3525

Odštartujte svoj deň lahodným domácim jogurtom, ktorý si môžete prispôsobiť presne podľa vašich chutí. Pomocou jogurtovača SEVERIN JG 3525 je výroba domáceho jogurtu úplne jednoduchá. Súčasťou prístroja je 7 pohárov s objemom 150 ml a s 3 rozdielnymi farbami viečok, ktoré oceníte pri príprave jogurtov s rôznymi chuťami. Jogurtovač je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a disponuje integrovaným časovačom s možnosťou nastavenia až na dobu 15 hodín, po uplynutí ktorej sa prístroj automaticky vypne.

Kľúčové vlastnosti jogurtovača SEVERIN JG 3525

  • Praktický jogurtovač pre prípravu domácich jogurtov
  • Obsahuje 7 pohárov na jogurty s objemom 150 ml
  • Poháre s 3 rozdielnymi farbami viečok pre odlíšenie chutí
  • Vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele
  • S časovačom s možnosťou nastavenia až na 15 hodín
  • Automatické vypnutie po uplynutí nastaveného času
  • Veľmi jednoduchá obsluha a príprava jogurtov
  • SEVERIN JG 3525 s QR kódom pre získanie radu receptov
  • Farebné vyhotovenie:  bielo-strieborné

Pre jednoduchú výrobu domácich jogurtov

SEVERIN JG 3525 umožní skutočne veľmi jednoduchú prípravu jogurtov. Do pripravených pohárov stačí naliať mlieko a pridať jogurtovú kultúru. Podľa chuti môžete jogurty obohatiť ovocím, vločkami či čokoládou. Priamo na prístroji je navyše vyznačený QR kód, po ktorého naskenovaní získate prístup k ďalším chutným a zdravým receptom. Vyrobte si lahodné domáce jogurty presne podľa vašej chuti vďaka jogurtovaču SEVERIN JG 3525.

Rozmery:
23,3 × 22,7 × 11,2 cm

Hmotnosť:
1,37 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Severin JG 3525 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN JG 3525. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Severin JG 3525. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Severin JG 3525. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Severin JG 3525.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií