Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEVERIN MW 7753

Zobraziť katalóg
SEVERIN MW 7753
2,0 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra – voľne stojaca, príkon 900 W, vnútorný objem 25 l, 10 úrovní výkonu, 1400 W výkon mikrovlnného ohrevu, výkon horúceho vzduchu 1950 W, disponuje grilom s výkonom 1950 W, 27 cm otočný tanier, horúci vzduch, rozmrazovanie, gril, detská poistka a automatické programy, v balení otočný tanier, otváranie dvierok do strany, vonkajšie rozmery 28,1 × 48,3 × 43,5 cm (V׊×H), nerezové vyhotovenie
Kód:  SEVMW020 Produktové číslo:  MW 7753

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN MW 7753

Mikrovlnná rúra je v dnešnej dobe neoceniteľným spotrebičom, ktorý dodá vašej kuchyni nevšedný vzhľad a pritom vám poskytne aj veľké množstvo moderných funkcií. Voľne stojacu mikrovlnnú rúru SEVERIN oceníte hlavne kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. Jej prednosťou je ľahká manipulácia a možnosť ľubovoľného umiestnenia. Celkový objem je 25 l a disponuje otočným tanierom s priemerom 27 cm. Hodnota výkonu napovedá, ako rýchlo prebehne ohrev pokrmu. Tento typ podáva maximálny výkon 1400 W. Podľa potreby môžete mikrovlnku regulovať pomocou 10 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra SEVERIN je vybavená elektronickým ovládaním. Ukazuje všetky funkcie a hodnoty v digitálnej forme. Je vyrobená v klasickom štýle zaručujúcom univerzálnosť vzhľadu, a práve preto výborne zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 28,1 × 48,3 × 43,5 cm (V × Š × H).

Mikrovlnná rúra SEVERIN MW 7753 Lifestyle
Mikrovlnná rúra SEVERIN MW 7753 Vlastnosti/technológia

Hlavné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom SEVERIN MW 7753

  • Voľne stojaca mikrovlnná rúra SEVERIN zaujme čestné miesto vo vašej kuchyni
  • Celkový objem: 25 l
  • Maximálny výkon je až 1400 W
  • Príkon: 900 W
  • Je možné si vybrať z 10 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú do strany
  • V balení sa nachádza: otočný tanier
  • Rozmery mikrovlnnej rúry dosahujú 28,1 × 48,3 × 43,5 cm (V × Š × H)

Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry SEVERIN MW 7753

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra SEVERIN doplnená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie mäsa, pečiva či iných potravín. Tento produkt môžeme zaradiť medzi multifunkčné typy, pretože medzi jeho funkcie patrí aj grilovanie. Iste si obľúbite automatický program, kde stačí len zadať typ a váhu pokrmu, a mikrovlnná rúra už všetko ostatné vyrieši za vás. Horúci vzduch má za úlohu perfektne premiešať chute, vône a hlavne rýchly ohrev pokrmu. Mikrovlnná rúra SEVERIN chráni deti pred úrazom detskou poistkou.

Mikrovlnná rúra SEVERIN MW 7753 Príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
25 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
27 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
25 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
27 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
28,1 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
48,3 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
43,5 cm Hotovo!
Vnútorná výška
17,5 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
10 Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
1 400 W Hotovo!
Výkon grilu
1 950 W Hotovo!
Výkon horúceho vzduchu
1 950 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den koukal jsem že se to tu již několikrát řešilo a vždy byla odpověď že je nebo bude opraveno přesto popis stále obsahuje nesrovnalosti v udávaném příkonu a výkonu (fyzikálně nemožné).Navíc zda se mi že dříve šlo vyhledat mikrovlnné trouby i podle výkonu nyní se mi k této možnosti pokud hledám v mikrovlnných troubách celkově nemůžu dostat. Jako dlouholetý zákazník nerad vidím když se horsite místo zlepšení

Popis: "Příkon 900 W, výkon mikrovlnného ohřevu 1400 W, výkon horkého vzduchu 1950 W, výkon grilu 1950 W". Není to náhodou perpetuum mobile? Vždycky jsem si myslel, že příkon nemůže být nižší než výkon. Odkud se bere ta energie navíc?

Dobrý deň, podľa návodu má mikrovlnný príkon 1400W a výkon 90-900W. Ako si mám vysvetliť parametre udávané na stránke, že 900W je na mikrovlny? Na štítku mikrovlnky bude samozrejme číslo 1950W ako maximálna hodnota spotreby, nás by však zaujímala efektivita premeny na mikrovlny ako je aj u ostatných mikrovlniek.

Dobrý den,U mikrovlné trouby Severin MW7753,chybí český návod. Prosím o zaslání návodu,abych mohla mikrovlnku využívat. Předem děkuji Severinová

Dobrý den, objednala jsem si u Vás mikrovlnku Severin MW 7753 - 23 l, 900 W mikrovlny, 1950 W gril, horkovzduch též 1950 W a příkon též 1950 W. Vybrala jsem si jí právě kvůli těmto parametrům. U jiných dodavatelů jsou uváděny jiné hodnoty. Např. výkon grilu 1000 W což je značně málo. Nevím, jak se k tomu postavit. Děkuji za info. Křováková K.

tato mikrovlnka ma sancu vyriesit svetovu energeticku krizu!

Zdravím, PROSÍM TEN HORKOVZDUCH NAHRADÍ MIKROVLNNÝ OHŘEV? Jde to snadno přepnout na horký vzduch a když si budu chtít ohřát polévku, ale nechci mikrovlnné záření a zapnu si horkovzduch-je to takto možné používat, prostě místo ohřevu mikrovlnami ohřev pomocí páry, jde to takto? a trvá to podobně krátce jako ohřev mikrovlnami?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hloubku bez madla dvířek. Máme polici 40cm hlubokou. Dekuji

Diskusia a poradňa k SEVERIN MW 7753
Príslušenstvo pre SEVERIN MW 7753 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN MW 7753.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií