alzaplus segmenty sda v2

Severin MY 7116.142

Zobraziť katalóg
Severin MY 7116.142
Bezvreckový vysávač – veľká súprava príslušenstva pre maximálnu flexibilitu, XXL nadstavec na čalúnenie s „Claw-Collect“ systémom, XL hubica parkety pre všetky typy tvrdých podláh, HEPA 14, variabilná regulácia výkonu, rádius 9m, ľahké vyprázdnenie nádoby stlačením tlačidla, 2-dielna súprava príslušenstva: hubica na nábytok/štrbinová v užitočnom textilnom vrecku, hlučnosť 74dB, praktické držadlo, príkon 750W, energetická trieda A, čistenie kobercov výkonnostnej triedy C, trieda účinnosti čistenia podláh A, trieda prachu A, objem prachovej nádoby 1.8l, dĺžka kábla 6m, 90cm EasyTouch teleskopická trubica, 180cm XLpremium hadica, Ergo-Soft Grip XL s rýchlou prípojkou a ochranou proti zlomeniu
Kód:  SEVBV104 Produktové číslo:  MY 7116.142 Stránky výrobcu

Severin MY 7116.142

Neustále doma alebo v aute upratujete po svojich miláčikoch a s výsledkom nie ste spokojní? Kúpte si multicyklónový vysávač Severin MY 7116.142. Jeho výhoda je v tom, že už nebudete mať ďalšie náklady na vrecká alebo filtre. Prachovú nádobu ľahko vyčistíte stlačením jedného tlačidla. Vysávač Severin disponuje HEPA 14 filtrom s aktívnym uhlím, ktorý pohlcuje pachy, prach aj alergény. Toto dosiahne pomocou 5 etáp filtrácie. Jeho kefa Claw-Collect vás zbaví všetkej špiny a chlpov. Osvedčí sa ako v domácnosti, tak aj pri upratovaní auta. Je prispôsobený tiež na tvrdé podlahy, pomocou špeciálneho nadstavca XL parkety a tromi pogumovanými kolieskami. Stane sa aj vašim pomocníkom pri veľkom upratovaní.

Kľúčové vlastnosti vysávača Severin MY 7116.142

  • Multickyklónový vysávač Severin MY 7116.142
  • Bez ďalších nákladov na vrecká a filtre
  • 5 etáp filtrácie, HEPA 14 filter s aktívnym uhlím
  • Jednoduché čistenie prachovej nádoby stlačením jedného tlačidla
  • Kefa Claw-Collect na zvieracie chlpy
  • Vhodný do domácnosti alebo na upratovanie auta
  • Špeciálny nadstavec XL parkety na tvrdé podlahy
  • 3 pogumované kolieska na ochranu tvrdých podláh
  • Dvojdielna súprava príslušenstva v textilnom vrecku - nábytková a štrbinová trubica
  • Nastaviteľná sila výkonu
  • Teleskopická trubica XL EasyTouch - 90 cm
  • Sacia hadica XL premium - 180 cm
  • Rádius 9 m
  • Praktické držadlo na prenášanie
  • Ukazovateľ množstva prachu

Ďalšie vlastnosti vysávača Severin MY 7116.142

Vysávač Severin MY 7116.142 má dvojdielnu súpravu príslušenstva uloženú v praktickom textilnom vrecku. Ide o nábytkovú a štrbinovú hubicu. Samozrejmosťou je nastaviteľná sila výkonu, ktorú si môžete prispôsobiť podľa toho, aký povrch vysávate. S vysávačom Severin dosiahnete do všetkých miest. Má dlhú teleskopickú trubicu, ktorú vytiahnete až na 90 cm, saciu hubicu s dĺžkou 180 cm, kábel dĺžky 6 m. Jeho rádius je 9 m, čo vám stačí na celý byt. Ak by vám to nestačilo, môžete použiť praktické držadlo na prenášanie. Veľmi praktický je tiež ukazovateľ množstva prachu, tak nádobku nikdy nezabudnete vysypať.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Severin MY 7116.142 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN MY 7116.142. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Severin MY 7116.142.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií