Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEVERIN PG 8521

Zobraziť katalóg
SEVERIN PG 8521
4,7 25 hodnotení
Elektrický gril - 2300 W, stojanový, chrómovaná grilovacia mriežka, odnímateľný veterný štít, vodná odkvapkávacia nádoba, termostat, plocha na grilovanie až 37x23cm, výška 73cm
Kód:  EAV1244j Produktové číslo:  PG8521

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN PG 8521

Cenovo dostupný záhradný gril SEVERIN PG8521 v stojanovom vyhotovení ponúka stabilnú konštrukciu, chrómovanou grilovaciu mriežku a odnímateľný veterný štít pre väčšie pohodlie. Mriežka na grilovanie a vykurovacie teleso sú vyhotovené v samostatnej forme, čo uľahčuje veľmi ľahkú údržbu. Už spomínaná ochrana proti vetru zaistí bezpečné grilovanie aj pri vetre. Do grilovacej vane možno naliať vodu, čo zabraňuje dymu a zápachu znepríjemniť vám príjemný deň pri grilovaní. Grilovacia plocha má rozmery 37 x 23 centimetrov a pripravíte a môžete tak pripravovať naozaj veľké množstvo potravín naraz a pohostiť seba aj celú rodinu naozajstnou hostinou. Samozrejmosťou je tiež otočný volič regulácie teploty a indikácia prevádzky.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

stojanový

Príkon vykurovacieho telesa:
2300 W

Mriežka:
chróm

Rozmery plochy na grilovanie:
37 x 23 cm

Výška grilu:
73 cm

Bezpečnostné prvky:
mikrospínač
separátna ochrana proti vetru

Ďalšie vlastnosti:
regulácia teploty
možnosť naliať do grilovacej vane vodu
kontrolka prevádzky
stojanový podstavec

Farebné vyhotovenie:
čierne

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN PG 8521 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN PG 8521. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 8521. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 8521.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií