AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SEVERIN SM 3580

Zobraziť katalóg
SEVERIN SM 3580
5 1 hodnotení
Napeňovač mlieka 500W, napenenia 150ml, ohriatie 250ml, 360 ° otočný systém, automatické vypnutie
Kód:  SEVNM002 Produktové číslo:  SM 3580 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN SM 3580

Ak patríte k milovníkom mlieka alebo horúcej čokolády, obstarajte svoj ??obľúbený nápoj hladkú penou vďaka indukčnému peniace Severin SM 3580. Elegantný prístroj v nerezovom háve je schopný napeniť až 150 ml tekutiny, prípadne ohriať do 250 ml mlieka alebo čokolády. Napeňovač možno ovládať zo všetkých strán vďaka 360 ° otočnému systému a keďže jeho konštrukcia neobsahuje žiadne šnúry, môžete s ním manipulovať skutočne odkiaľkoľvek.

Nepriľnavý povrch napeňovača je zárukou pohodlnej údržby a maximálne jednoduchého čistenia. SEVERIN SM 3580 obsahuje odnímateľnú nádobu a 2 nástavce pre napenenie alebo premiešanie pri ohreve. Výrobcovia nezabudli ani praktický integrovaný držiak nástavcov vnútri nádoby az bezpečnostných dôvodov pridali aj poistku proti prehriatiu a funkciou automatického vypnutia. Skrze transparentné viečko peniče máte dokonalý prehľad o momentálnej konzistenciu peny, ktorej drobné bublinky sú prísľubom toho, že každý dúšok teplého mlieka alebo kakaa bude ešte nezapomenutelnější, než doteraz.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
500 W

Napätie:
230 V

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Pohon
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Pohon
Elektrický Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN SM 3580 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN SM 3580. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN SM 3580. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN SM 3580.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií