Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SEVERIN WK 3314

Zobraziť katalóg
SEVERIN WK 3314
5 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 3000W, objem cca 1.7 l, nerezová oceľ, vodoznak, dosiahnutie bodu varu 1 l vody za cca 2.5 min, výlevka sa sitkom, otočná o 360 °, protišmykové nožičky, farba čierno-strieborná
Kód:  SEVRK016 Produktové číslo:  4008146331404 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN WK 3314

Mimoriadne výkonná varná kanvica určite nájde využitie v každej domácnosti. WK 3314 ohreje naraz až 1,7 litra vody a na oboch jej stranách nájdete prehledný vodoznak.Kanvica privedie do varu 1 liter vody asi za 2,5 minúty, vďaka čomu nemusíte dlho čakať na svoju šálku čaju alebo kávy. Severin sa zameral na maximálne bezpečnú obsluhu a pridal preto ochranu proti prehriatiu, automatické vypnutie po dosiahnutí bodu varu a protišmykové gumené nožičky.Výlevka sa sitkom je taktiež prispôsobená bezpečné manipuláciu so spotrebičom. 

Príkon zakrytého vykurovacieho telesa je cca 3000 W a našli by ste ho v nerezovom dne kanvice. Kanvicu umiestnite na podstavec z ľubovoľného smeru vďaka stredovému konektoru otočnému o 360 °. Poteší vás možnosť navinutia kábla pre lepšie skladovanie. Na vrchnej strane pohodlného držadla je umiestnený spínač zapnutia / vypnutia a navyše je kanvica vybavená kontrolkou prevádzky. Oceníte tiež bezpečnostný uzáver výklopného veka.Štýlový dizajn v čiernom prevedení so striebornými prvkami z nerezovej ocele zapadne do akejkoľvek kuchyne.

Praktická rýchlovarná kanvica Severin

  • Naraz zvládne ohriať až 1,7 litra vody
  • Základňa otočná o 360 ° pre pohodlné nasadenie
  • 1 liter vody dosiahne bod varu asi za 2,5 minúty
  • Skryté výhrevné teleso 3000 W v nerezovom dne
  • Automatické vypnutie po dosiahnutí teploty varu
  • Protišmykové nožičky pre bezpečnú manipuláciu
  • Obojstranný ukazovateľ stavu vodu
  • Vypínač umiestnený na držadle
  • Bezpečnostné uzatváranie veka
  • Ochrana proti prehriatiu
  • kontrolka prevádzky

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
3 000 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN WK 3314 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN WK 3314. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3314. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3314.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií