Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SHARP FP J30EUA

Zobraziť katalóg
SHARP FP J30EUA
Čistička vzduchu výkon 180 m3/hod, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 22 m2, maximálna hlučnosť 47 dB(A), minimálna hlučnosť 23 dB(A), filter: hepa a uhlíkový, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, displej, nočný režim, automatický režim a ionizácia vzduchu
Kód:  SHACV400 Produktové číslo:  FP J30EUA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHARP FP J30EUA

Čistička vzduchu Sharp dokáže priniesť omnoho zdravší vzduch najmä pre osoby trpiace alergiou. Tento pohotový prenosný pomocník je perfektný do bytových aj kancelárskych priestorov do veľkosti až 22 m2. O nadštandardnej účinnosti a spoľahlivosti vypovedá sám za seba vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo odfiltruje objem až 180 m3/h. Ústredným filtračným prvkom čističky vzduchu Sharp je filter typu HEPA ten krásne zvládne odstrániť až 99 % peľových častíc, prachu aj baktérií. Na odstránenie nepríjemných pachov z varenia využijete najmä uhlíkový filter. Vo finále procesu čistička vzduchu von vyfúkavaný vzduch zdravo ionizuje, a vzduch vás potom osvieži ako na horách alebo v lese.

Zásadné funkcie čističky vzduchu SHARP FP J30EUA

  • Čistička vzduchu Sharp je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 22 m2
  • Filter HEPA zachytáva maximálne množstvo alergénov, baktérií aj prachu
  • Uhlíkový filter absorbuje kuchynské výpary, nepríjemné pachy aj emisie
  • Maximálna hlučnosť 47 dB(A) a minimálna hlučnosť 23 dB(A)
  • Vzduchový výkon 180 m3/h

Prednosti čističky vzduchu SHARP FP J30EUA

Sofistikovaná čistička vzduchu Sharp pomocou vizuálneho indikátora rozpozná, aký je stav ovzdušia, a potom podľa toho zváži, jestli by bylo dobré ovzdušie v priestore prečistiť. Tiež prekvapí praktickým časovačom, vďaka ktorému si na základe svojich predstáv pohodlne nastavíte interval chodu. Výkon sa dá ľubovoľne zmeniť (zvýšiť alebo znížiť), a tým stále upravovať spotrebu elektrickej energie aj mieru akustickej záťaže. Na aktivitu čističky vzduchu Sharp v noci je určený špecifický tichučký režim ideálny na nočný spánok či pokojný odpočinok. Zároveň je opatrená automatickým chodom, ktorý podľa stavu ovzdušia v interiéri plynule usmerňuje výkon. Medzi užitočné a praktické doplnky patrí digitálny displej, ktorý sa postará o jednoduché a prehľadné ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
180 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
22 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
47 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
23 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHARP FP J30EUA
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií