Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

SHARP SJ F1526E0A

Zobraziť katalóg
SHARP SJ F1526E0A
Americká chladnička výška 185 cm, energetická trieda A+, objem chladničky 390 l, objem mrazničky 170 l, hlučnosť 46 dB, klimatická trieda N a T, výška 185 cm, šírka 91 cm, hĺbka 75 cm, hmotnosť 147.5 kg,
Kód:  SHCHL048 Produktové číslo:  SJ F1526E0A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHARP SJ F1526E0A

Lákali vás vždy zaoceánske diaľky a americký štýl? Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a splňte si sen americkou chladničkou SHARP SJ F1526E0A. Nielen, že vyniká obrovským vnútorným objemom 560 litrov, ale očarí aj svojím luxusným dizajnom v tmavom nereze, ktorý na čelnej strane dopĺňa dotykový LED displej. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky Sharp SJ F1526E0A

  • Americká chladnička Sharp s celkovým objemom 560 l
  • Energetická trieda A+
  • Advanced NoFrost systém bráni vzniku námrazy
  • Deodorizačná jednotka odstraňuje nepríjemné pachy
  • Advanced Cooling systém
  • Super Quick Freeze & Cool
  • Priehradky na ovocie a zeleninu
  • Dynamické chladenie Hybrid Cooling
  • Detský zámok
  • Otočný výrobník ľadu
  • 2 poličky z tvrdeného skla
  • LED osvetlenie v chladničke aj mrazničke
  • Elegantné vyhotovenie v tmavom nereze

Moderné LED osvetlenie

Chladiaca časť s objemom 390 litrov je veľmi prehľadná a dopĺňa ju moderné LED osvetlenie, ktoré zaistí kvalitné nasvietenie vnútorného priestoru. Získate tak dokonalý prehľad o uskladnených potravinách. Na dotykovom displeji si nastavíte všetky potrebné funkcie. Nechýba tu ukazovateľ teploty v priestore chladničky aj mrazničky, kontrolka rýchleho chladenia, detský zámok aj režim dovolenky, ktorý príde vhod, keď nebudete dlhšie doma. Srdcom chladničky SHARP SJFS 820VBK SBS je jedinečný invertorový kompresor, ktorý znižuje spotrebu energie, hlučnosť a vibrácie vďaka chladeniu v 36 postupných krokoch.

Dokonalá chuť a vzhľad vďaka zásuvke NutriFresh

Chladnička je vybavená 2 policami z tvrdeného skla a špeciálnymi šuflíkmi, ako je CrispZone alebo zásuvka NutriFresh, ktorá pomáha chrániť chuť, štruktúru a vzhľad potravín. Vďaka udržiavaniu ideálnej teploty a vlhkosti možno optimalizovať čerstvosť ovocia a zeleniny, a tak predĺžiť ich životnosť. Optimálne prostredie na uchovávanie mäsa a rýb poskytne ZeroDegree Zone. Dvere chladničky SHARP SJ F1526E0A ponúkajú hlboké priečinky, v ktorých bez problémov uskladníte vysoké fľaše a ostatné bežné potraviny. Americká chladnička Sharp navyše disponuje funkciou Super Cool, s ktorou si rýchlo ochladíte vložené potraviny. Akonáhle funkciu aktivujete na LED displeji, vnútorná teplota v chladničke rýchlo klesne na hodnotu +2 °C a po 6 hodinách sa automaticky vypne. Funkcia tiež zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sa už nachádzajú vo vnútri. Vďaka tomu si potraviny uchovajú svoju jedinečnú chuť, farbu a živiny.

Advanced NoFrost systém

Ani mraznička, čo sa funkcií týka, nijako nezaostáva. Určite vás ohromí svojím vnútorným prehľadným rozložením šuflíkov a dvoma policami z tvrdeného skla. Pýši sa tiež objemom 170 litrov. Vzniku námrazy v chladničke aj mrazničke bráni použitie systému cirkulácie vzduchu Advanced NoFrost systém. Naopak rýchle zmrazenie potravín zaistí energeticky úsporná funkcia Super Freeze. Vďaka nej si potraviny v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne veľmi rýchlo na -25 °C a studený vzduch rýchlo zamrazí novo vložené potraviny.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
560 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
N, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky
560 l Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Čierna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
147,5 kg Hotovo!

Funkcie

Možnosť zmeny otvárania dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHARP SJ F1526E0A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHARP SJ F1526E0A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií