AD květen univerzal AD 1. týden květen

SHARP SJ-SC480V-SL

Zobraziť katalóg
SHARP SJ-SC480V-SL
Chladnička kombinovaná, 177cm, A +, objem chladničky/mrazničky 294/99l, hlučnosť 37dB, 4.7kg/24h, hybridný chladenie, No Frost, AG + nano deodorizér, osvetlenie chladničky a mrazničky, dvojitý výrobník ľadu, 177x64x72
Kód:  SHA002a Produktové číslo:  SJ-SC480V-SL Stránky výrobcu

SHARP SJ-SC480V-SL

Sharp SJ-SC480V-SL je štýlová a vysoko praktická kombinovaná chladnička s mraziacim priestorom hore. Poskytne vašej kuchyni dostatkom úložného priestoru pre všetky potrebné potraviny. Energeticky úsporná prevádzka triedy A + a celý rad praktických technológií posúvajú užitočnosť na úplne novú úroveň. Okrem iného ponúka moderný a originálny dizajn, ktorý vďaka kompaktným rozmerom ľahko zapadne do každej kuchyne. Strieborné prevedenie naviac rozžiari okolitý priestor.

Hybridný chladiaci systém v spojení s Plasmacluster plne stará o uskladnené potraviny, výsledkom je zníženie pachov a dlhšie trvajúci čerstvosť potravín. Dômyselne navrhnuté poličky možno ľubovoľne presúvať a využiť maximálne voľný priestor. Vďaka No Frost úprave nie je nutné chladničku odmrazovať a strácať tak drahocenný čas nepríjemnou prácou. Dvojitý výrobník ľadových kociek dostane zabrať nielen počas sparných dní. V praxi nadmieru oceníte dlhú zvislú rukoväť po celej dĺžke, s ktorou je otváranie dverí jedna radosť.

Hlavné prednosti:
  • Systém No Frost
  • Priehradka na čerstvé potraviny
  • Energetická trieda A +
  • Kontajner pre zeleninu a ovocie
  • Zvukový alarm otvorených dverí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHARP SJ-SC480V-SL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHARP SJ-SC480V-SL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií