Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Premium Week Samsung

Sharp XL-UH12H

Zobraziť katalóg
Sharp XL-UH12H
5 1 hodnotení
Mikrosystém CD/MP3/WMA, FM rádio s RDS, 40 predvolieb, 2x 5W, repro s plným rozsahom, USB vstup, EQ, X-Bass, LCD displej, Diaľkové ovládanie
Kód:  WZ985c6a1 Produktové číslo:  XL-UH12H Stránky výrobcu

Sharp XL-UH12H

Sharp XL-UH12H je domáce mikrosystém svysokým výkonom a štýlovým prevedením. Čistý dizajn mikrosystému podtrhuje výborná kvalita zvuku a široká výbava, ktorej nechýba možnosť prehrávania zUSB disku. Integrovaný CD prehrávač si poradí ako s klasickými hudobnými disky, tak s CD obsahujúcimi hudbu vo formáte MP3 a WMA. FM tuner disponuje funkciou RDS a štyridsiatich predvoľbami pre uloženie obľúbených staníc.

K dispozícii sú štyri predvoľby ekvalizéra a funkcia zvýraznenia hlbokých tónov X-Bass. Súčasťou mikrosystému je dvojica jednopásmových reproduktorov s plným rozsahom a priemerom meniča 9 cm. Mikrosystém Sharp XL-UH12H sa ovláda cez čelný panel spodsvieteným displejom, Alebo možno použiť priložený diaľkový ovládač. Medzi prednosti systému patrí aj nízka spotreba energie.

Parametre a špecifikácie:

Charakteristika:
HiFi mikrosystém s USB vstupom
Celkový výstupný výkon: 10 W (RMS)
CD prehrávač: CD-R/CD-RW/MP3
FM tuner: 40 predvolieb, RDS

Vstupy a výstupy:
Vstup Aux-in 3,5 mm jack
USB vstup
Slúchadlový výstup 3,5 mm jack

Rozmery:
Reproduktor: 110 x 195 x 149 mm (Š x V x H)
Mikrosystém: 180 x 121 x 239 mm (Š x V x H)

Hmotnosť:
Reproduktor: 0,98 kg (1 kus)
Mikrosystém: 1,6 kg

Spotreba energie:
Prevádzkový režim: 18 W
Pohotovostný režim: 0,4 W

Príslušenstvo:
Diaľkový ovládač

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharp XL-UH12H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp XL-UH12H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp XL-UH12H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp XL-UH12H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharp XL-UH12H.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií