AP+ nový vizuál Aplikace

Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely

Zobraziť katalóg
Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely
5 2 hodnotení
Rámik – kompatibilný so Shelly 1, Shelly 1PM
7,68 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SHELLa2110 Produktové číslo:  SHELLY-BUTTON
Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely 7,68 € Momentálne nedostupné

Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely

Shelly Button

ZAPNITE SVOJU INTELIGENTNÚ DOMÁCNOSŤ.

Prečo si kúpiť Shelly Button?

Elegantný kryt v stolnom vyhotovení s veľkým tlačidlom Shelly Button predstavuje bezpečný spôsob, ako používať spínače Shelly 1, Shelly 1 PM a Shelly Dimmer v prípade, že sa rozhodnete pre inštaláciu mimo vypínača v stene.

  • Kryt je vhodný na umiestnenie WiFi modulu na prívodný kábel zásuvkovej predlžovačky, alebo lampy
  • Kompatibilný so Shelly 1, Shelly 1 PM a Shelly Dimmer
  • Jednoduché zapojenie
  • Elegantné biele vyhotovenie

Kompaktný a štýlový dizajn

Shelly Button kombinuje štýlový dizajn s mnohými funkciami – z akejkoľvek stolovej lampy, ventilátora, alebo kúrenia môžete urobiť inteligentné zariadenie.

Perfektný v každom detaile

Shelly Button – bezpečný spôsob, ako používať spínače Shelly 1, Shelly 1 PM a Shelly Dimmer mimo inštalačnej skrinky v stene.



Jedna aplikácia, bezpočet možností

Vďaka cloudovej službe, prívetivému používateľskému rozhraniu, hromadnému ovládaniu a ďalším vám aplikácia Shelly Cloud umožňuje ovládať váš domov odkiaľkoľvek na svete. Do aplikácie môžete samozrejme integrovať zariadenia Shelly.



Kompatibilita s hlasovými asistentmi

Zariadenia Shelly sú kompatibilné s Amazon Alexa, Google Home, Android aj iOS. Vďaka hlasovým asistentom môžete pohodlne ovládať Shelly 1 svojím hlasom bez toho, aby ste museli mať poruke smartfón.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, toto tlačítko pripojím priamo na wifi? alebo to funguje cez zigbee (napr) a potrebujem hub? ak hub, tak prosim napíšte mi nazov toho HUBu, ďakujem. Marek

dobrý deň, toto tlačítko pripojím priamo na wifi? alebo to funguje cez zigbee (napr) a potrebujem hub? ak hub, tak prosim napíšte mi nazov toho HUBu, ďakujem. Marek

Diskusia a poradňa k Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely
Príslušenstvo pre Shelly Button kryt spínača Shelly 1/1PM, stolné vyhotovenie s tlačidlom, biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly Button kryt spínače Shelly 1/1PM, stolní provedení s tlačítkem, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shelly Button Shelly 1 / 1PM Schalterabdeckung - Tischausführung mit Knopf - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shelly Button Shelly 1 / 1PM Schalterabdeckung - Tischausführung mit Knopf - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shelly Button Shelly 1/1PM kapcsoló burkolat, asztali kivitel kapcsolóval, fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií