AlzaBoxy Q1 PET

Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi

Zobraziť katalóg
Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi
3,7 8 hodnotení
Detektor – bezdrôtový, meria teplotu a vlhkosť, miniatúrne rozmery, jednoduchá inštalácia, LED dióda, cloudová služba, batéria 1× CR123A s výdržou až 18 mesiacov, bezplatná cloudová služba pre diaľkový dohľad, reguláciu, automatizáciu a záznam dát (1 rok záznamu), MQTT, API integrácia, WiFi
29,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SHELLb1 Produktové číslo:  SHELLY-HT-W
Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi 29,90 € Momentálne nedostupné

Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi

Na meranie a reguláciu teploty a vlhkosti vo vašej izbe je ideálny detektor Shelly HT, ktorý sa vďaka svojim malým rozmerom a jednoduchej inštalácii hodí takmer do každej miestnosti. Zariadenie je napájané pomocou batérie, nieje súčasťou balenia. Pri správnom používaní vydrží až 18 mesiacov. Po spárovaní s inteligentným zariadením môžete sledovať záznamy staré až 1 rok vďaka cloudovej službe.

Kľúčové vlastnosti detektora Shelly HT

  • Snímač Shelly HT kontroluje a reguluje teplotu a vlhkosť v miestnosti
  • Malé elegantné vyhotovenie sa hodí takmer do akejkoľvek miestnosti
  • Batéria na napájanie nieje súčasťou balenia
  • V závislosti od nastavenia vydrží batéria až 18 mesiacov
  • Detektor Shelly HT možno kontrolovať aj na diaľku cez cloudovú službu
  • Možno spárovať Android či iOS zariadením

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
50 m Hotovo!
Fungovanie
Samostatne Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
Teploty, Vlhkosti Hotovo!

Batéria

Typ batérie
CR123A Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám otázku. Môže byť tento snímač trvale, celoročne umiestnení vo vonkajšom prostredí ? Ďakujem za skorú odpoveď. František Supek

Nedaří se mi připojit senzory k aplikaci. Nepochopil jsem, jestli musím být při párování připojený na domácí wifi anebo na wifi ze senzoru? senzory se tváří že se spárují, když připojím mobil k wifi senzoru, naklikám i místnost, zdám senzoru jméno apod. ale když to skončí, senzor v místnosti není. podle návodu v letáku stačí vytvořit místnost a pak do něj přidat zařízení. To tlačítko ale nefunguje, nic se neděje. Když jdu přes menu a Add device, někdy to senzor vidí, jindy ne, někdy až na poněkolikáté a když ho přidávám, proces se zasekne po kliknutí na zaškrtávátko vedle vybíraného senzoru a pak připojit zařízení. Pak je celá obrazovka zakrytá hláškou a nic se neděje velmi dlouho, mezi tím přestane blikat dioda na senzoru. Celá aplikace se zasekne a nic se nedějě, tak ji musím vypnout. Dál jsem nepokročil. Potřeboval bych pomoct, aby mi asi někdo zavolal a provedl mě tím procesem... Mám Android.

Dobrý den. Zakoupil jsem toto čidlo a zkoušel je sparovat přes WiFi hotspot. Bohužel se mi senzor v aplikaci nezobrazil. Je nějaké omezení, které číslo při wifi signálu má (vyjma 2,4 GHz pásma) ?

Lze použít do sauny?

dobrý den, koupil jsem shelly teploměr a potřebuji nastavit scénu tak, aby při teplote pod 10 stupnů se seplo další shelly relé které mi pustí napětí do zásuvky v které bude topidlo.Až teplota vzroste na 18 stupnu tak aby vypla. Možná to nepujde tímto zpusobem pořádně vysvětlit ale nikde jsem nenašel přesný postup jak tohle nastavit. Myslím v českém jazyce. Děkuji Michal

Dobrý den, zakoupil jsem teploměr od shelly a připojil na domácí síť. Teploměr nameril 1x hodnotu a tu mi do aplikace uložil a tato hodnota pořád zůstává stejná. V aplikaci to píše že zařízení se nastaví až se probere z nouzového režimu ale za 3 dny nic. Tato hláška stále zůstává. Co stim?

Dobrý den. Lze výrobek provozovat bez vložené baterie CR123A? Děkuji

Diskusia a poradňa k Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi
Príslušenstvo pre Shelly HT batériový snímač teploty a vlhkosti, biely, WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly HT bateriový snímač teploty a vlhkosti, bílý, WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shelly HT batteriebetriebener Temperatur- und Feuchtigkeitssensor, weiss, WLAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shelly HT batteriebetriebener Temperatur- und Feuchtigkeitssensor, weiss, WLAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shelly HT akkumulátor hőmérséklet- és páratartalom szenzor, fehér, WiFi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií