AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Shoulderpod S1

Zobraziť katalóg
Shoulderpod S1
4,9 26 hodnotení
Držiak na mobil profesionálny pre inteligentné telefóny, ideálny na fotografovanie a nakrúcanie videí
Kód:  EASP010 Produktové číslo:  SP-S1

Shoulderpod S1

Používate svoj inteligentný telefón nie len na telefonovanie, internet a písanie sms, ale aj ako fotoaparát alebo kameru? A tiež sa vám občas stáva, že sú vaše fotografie či vidá rozmazané, kvôli tomu, že jeho držanie nie je práve ideálne? Potom pre vás máme prelomové riešenie.

Perfektný do ruky
Držiak pre smart telefóny Shoulderpod S1, je perfektný pomocník pre všetkých, ktorí to s fotením či nakrúcaním mobilnými telefónmi myslia naozaj vážne. Dá sa použiť k pohodlnejšiemu držaniu pri nakrúcaní a fotení vďaka alumíniovému gripu dostatočne širokému na ergonomicky pevný úchop do dlane tak, aby ste mohli z mobilného zariadenia zhotovovať stabilizované zábery.

Použitie so statívom
Držiak sa tiež môže upevniť k akémukoľvek statívu, monopodu, tripodu, slideru vybavenom štandardným univerzálnym 1/4" závitom.

Cestovný stojan
Shoulderpod S1 môžete tiež použiť ako stojan na šikovný telefón, ktorý je stabilný vo viacerých polohách. Tie môžete využiť na vytváranie snímok alebo filmových statických záberov či si vychutnať pohodlné prezeranie už hotových fotografií a videí.

Práca s týmto perfektným držiakom je ako jednoduchá, tak pohodlná a iste si ho zamilujete. A bez neho už neurobíte ani záber.

Parametre a špecifikácie:

Minimálna šírka múdrymi telefónu:
48 mm

Maximálna šírka múdrymi telefónu:
93 mm

Vlastnosti:
Pre zhotovovanie pevných stabilizovaných fotografií alebo filmov smartfónmi
Veľmi spoľahlivé zovretie telefónu bez hrozby vykĺznutia
Režim použitia - Držiak na statív
Režim použitia - Ručný grip
Režim použitia - Držiak na  telefón v sánkach na blesk
Režim použitia - Cestovný stojan
Súčasťou balenia je slučka na zápästie

Materiál vnútri čeľustí:
guma

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shoulderpod S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shoulderpod S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shoulderpod S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shoulderpod S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shoulderpod S1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií