Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SHURE SRH550DJ

Zobraziť katalóg
SHURE SRH550DJ
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá – DJ, náhlavné, uzavreté, 50mm dynamické meniče, 109dB, 3000mW, 32 ohm, 5Hz – 20kHz, pevný kábel 6m
Kód:  SHU001h Produktové číslo:  SRH550DJ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SHURE SRH550DJ

Shure SRH550DJ sú skvelé uzavreté slúchadlá, ktoré vám prinesú špičkový audio výkon v celom rozsahu, patričný komfort a výdrž, toľko potrebné pre DJ aj domáce počúvanie. Dosahuje sa to použitím 50mm neodymových dynamických meničov, ktoré garantujú vylepšené basy a brilantné výšky.

Uzavretý supra-aurálny systém, ktorý je skombinovaný s vankúšikom do ucha zo špeciálnej peny pre pohodlné nosenie, garantuje významné potlačenie okolitého hluku. Pohodlie pri dlhom počúvaní zaisťuje ergonomický hlavový most s nastaviteľným polohovaním. Mušle je možné otočiť o 90° pre počúvanie len jedným uchom. Slúchadlá môžete zložiť do kompaktnejšiej verzie pre väčšiu mobilitu. 2m kábel poskytne veľký priestor pre pohyb.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHURE SRH550DJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SRH550DJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SHURE SRH550DJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SHURE SRH550DJ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shure SRH550DJ.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií