Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIEMENS CT636LES1

Zobraziť katalóg
SIEMENS CT636LES1
Automatický kávovar vstavaný, kávovar, tlak 19 barov, TFT Displej, sensoFlow a aromaPressure - ideálna teplota sparenia, myCoffee - uloženie až 8 obľúbených nápojov, ONETOUCH doubleCup, silentCeram Drive, autoMilk Clean, objem 2,4 l, vodný filter Brita
Kód:  SICT636a Produktové číslo:  CT636LES1 Stránky výrobcu

SIEMENS CT636LES1

Milujete kávu a jej variácie v profesionálnom podaní? S týmto zabudovateľným kávovarom si vychutnáte svoj obľúbený nápoj pripravený presne podľa vašich predstáv a chutí. Kávovar je prešpikovaný niekoľkými špeciálnymi funkciami a technológiami, ktoré pozitívne ovplyvňujú chuť pripravovanej kávy. Inteligentný ohrievač vnútri kávovaru je súčasťou sensoFlow systému, garantujúci dokonalú arómu, ktorá je dosiahnutá pomocou ideálnej a konštantnej teploty sparenia.

Príprava začína jednoduchým stlačením jedného tlačidla a zvyšok už ponecháte na stroji. Navoliť si môžete 3 teploty kávy, a ak varíte čaj, možno dokonca voliť medzi 4 stupňami teploty. Základom skvelej kávy je kvalitná voda. Vodný filter BRITA redukuje obsah vápnika vo vode, filtruje látky ovplyvňujúce chuť a vôňu kávy a najmä tiež predlžuje životnosť spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný ohrievač vnútri kávovaru
  • aromaDouble Shot - extra silná káva s redukovaným obsahom horkých látok
  • coffeeSensor System - inteligentný keramický mlynček
  • OneTouch DoubleCup - akákoľvek káva alebo mliečna špecialita stlačením jedného tlačidla
  • autoMilk Clean - plne automatické parné čistenie
  • Obsahuje vodný filter BRITA
  • TFT display s interaktívnym ovládaním menu
  • Separátny zásobník na mletú kávu
  • Detská poistka

Namletie kávy zaisťuje tichý keramický mlynček silentCeram Drive, medzi ktorého prednosti sa radí aj schopnosť prispôsobenia rôznym druhom kávových zŕn. Iste oceníte pamäť až na 8 obľúbených nápojov pod menom, kde si možno nastaviť pomer kávy a mlieka. Samozrejmosťou je možnosť individuálne nastaviteľná veľkosť šálky či voliteľná výška výpuste kávy a mlieka, tak aby ste mohli použiť aj vysoký pohárik na Latte Macchiato. OneTouch DoubleCup umožňuje prípravu dvoch samostatných šálok u všetkých káv a mliečnych špecialít v rovnakom čase.

Komfortná obsluha

Vyberateľný zásobník na vodu má objem 2,4 l. V prípade nedostatku vody či kávových zŕn ste včas upozornení. Flexibilné riešenie ponúka príprava mlieka, kde sa môžete rozhodnúť, či pripojíte dodaný mliečny kontajner alebo použijete iný napr. krabicu na mlieko. Jednoduchú obsluhu zaisťuje TFT displej s interaktívnym ovládacím menu. Nechýba ani jednoduché automatické parné čistenie mliečneho systému či automatický čistiaci a odvápňovací systém šetriaci váš čas.

Jednoduchá obsluha je zaručená prístupnosťou zásobníka na vodu, mlieko a kávu za čelnou stenou. Skvelému dizajnu prispieva aj efektné podsvietenie šálok a výpuste kávy. Detská poistka zabráni náhodnému spusteniu sparovacieho procesu. Súčasťou balenia je odmeriavacia lyžička a patróna do vodného filtra.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery spotrebiča:
455×594×385 mm

Rozmery niky:
449×558×354 mm

Príkon:
1600 W

Príslušenstvo:
1 × odmeriavacia lyžička
1 × patróna do vodného filtra

Prečítať viac
Poznámka:
» Všetky vstavané kávovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS CT636LES1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS CT636LES1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií