Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

SIEMENS HB334A0S0

Zobraziť katalóg
SIEMENS HB334A0S0
4,0 1 hodnotení
Vstavaná rúra farba: nerez, čistenie rúry: parné, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, spodný ohrev, stupeň na pizzu a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, ochladzovací systém, studené dvere rúry a veľkoplošný gril, energetická trieda A, objem 71l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.5×59.4×54.8cm
Kód:  BOTRO41 Produktové číslo:  HB334A0S0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS HB334A0S0


SIEMENS HB334A0S0 je štýlová vstavaná rúra pre náročných

Vstavaná rúra SIEMENS HB334A0S0 predstavuje moderný spotrebič špičkovej kvality, ktorý uspokojí každého spotrebiteľa. Rúra s elegantným antikorovým vyhotovením s objemom 71 l patrí do energetickej triedy A. Okrem funkcie 3D horúci vzduch, ktorá je zárukou rovnomernej distribúcie vzduchu na všetkých úrovniach, je rúra vybavená siedmimi druhmi ohrevu a ďalšími praktickými programami. Na rúre SIEMENS HB334A0S0 oceníte jej jednoduché ovládanie prostredníctvom dvoch otočných voličov a prehľadného dotykového LED displeja, funkciu rýchleho ohrevu a vďaka funkcii ecoClean aj jej ľahkú údržbu. Svojím elegantným dizajnom sa bude rúra SIEMENS skvele vynímať vo všetkých moderných kuchynských interiéroch.



Kľúčové benefity vstavanej rúry SIEMENS HB334A0S0

  • Rýchloohrev: postará sa o rýchlejšie dosiahnutie požadovanej teploty
  • Rozloží nečistoty a výrazne znižuje pachy – ecoClean
  • 3D horúci vzduch plus: perfektné výsledky pečenia až na troch úrovniach súčasne vďaka inovatívnej distribúcii vzduchu
  • Maximálna flexibilita vďaka ľahkému nasadeniu teleskopov do ľubovoľnej úrovne vo vašej rúre. VarioClip rail, so stop funkciou

Vedeli ste, že...

Používateľsky prívetivé ovládanie rúry SIEMENS HB334A0S0 je jednoduché a prehľadné, aby ste mali dokonalé informácie o príprave pokrmov. Či ide o najvyspelejšie modely s farebným TFT displejom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, navigácia v menu, nastavenie a ovládanie budú vždy jednoduché.


Perfektné výsledky pečenia

S rúrou SIEMENS HB334A0S0 sa dočkáte perfektných výsledkov pečenia až na troch úrovniach súčasne vďaka inovatívnej distribúcii vzduchu 3D horúci vzduch plus. Inovatívny systém distribúcie tepla vnútri rúry SIEMENS HB334A0S0 poskytuje dokonalé výsledky.



S rúrou SIEMENS HB334A0S0 zažijete vysoký komfort a flexibilitu

Plechy na pečenie, rošty aj univerzálnu panvicu môžete vďaka teleskopickému systému s funkciou STOP úplne vysunúť z rúry HB334A0S0 bez nebezpečenstva prevrhnutia. A rovnako jednoducho a bezpečne ich aj zasuniete. Unikátny teleskopický výsuv VarioClip rail môžete navyše ľubovoľne umiestniť do akejkoľvek úrovne rúry SIEMENS HB334A0S0 podľa pokrmu, ktorý práve pečiete.



Rúra SIEMENS HB334A0S0 sa stane ozdobou vašej kuchyne

So svojím nadčasovým dizajnom sa rúra SIEMENS HB334A0S0 stane ozdobou vašej kuchyne. Vďaka prvotriednym materiálom, akými sú chróm a sklo, máte istotu, že rúra SIEMENS HB334A0S0 bude aj po rokoch vyzerať dobre.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Veľkoplošný gril Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

obsahuje trouba automaticky plechy a rošt nebo se musí dokoupit?

Dobry den, co presne znamena stupen na pizzu? znamena to ze rura dokazie piect na vyssej teplote? Lebo pizza pece pecu az na 300 stupnov. Dakujem.

Má SIEMENS HB334A0S0 teleskopy ?

Funguje to na wi-fi prosím, alebo prečo je to v sekcii Smart?

Diskusia a poradňa k SIEMENS HB334A0S0
Príslušenstvo pre SIEMENS HB334A0S0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS HB334A0S0.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií