AD homeoffice PET

SIEMENS KG39NAI45

Zobraziť katalóg
SIEMENS KG39NAI45
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 203cm, A +++, objem 279 / 87l, NoFrost, funkcia Superchladenie, Supermrazenie, airFreshFilter, dotykové ovládanie Electronics, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaci kapacita 14kg/24hod., Antifingerprint povrch
Kód:  SICHL019 Produktové číslo:  KG39NAI45 Stránky výrobcu

SIEMENS KG39NAI45


SIEMENS KG39NAI45
 

Už nikdy nebudete musieť znova odmrazovať

Dynamické chladenie u chladničky SIEMENS KG39NAI45 sa postará o rovnomerné chladenie potravín a so systémom NoFrost sa nemusíte obávať prílišnej námrazy. To všetko pri maximálnej energeticky úspornej triede A +++.

SIEMENS KG39NAI45
 

Pohodlný prístup ku všetkým priehradkám

Chladnička SIEMENS KG39NAI45 disponuje zdokonalenou technológiou kondenzátora, ktorý umožní umiestnenie chladničky priamo k bočnej stene alebo nábytku. Možno tak dvere chladničky SIEMENS KG39NAI45 otvoriť pod uhlom 90 °.

SIEMENS KG39NAI45
 

Priehradky pre dlhšie čerstvé potraviny

Pre zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny slúžia chladničke SIEMENS KG39NAI45 priehradky hyperFresh plus s reguláciou vlhkosti, v ktorej sa udržiava optimálna klíma. Stupeň vlhkosti možno ľahko regulovať, takže máte nad uskladnením potravín neustále pevnú ruku.

SIEMENS KG39NAI45
 

Udrží potraviny až dvakrát dlhšie čerstvé

Chladnička SIEMENS KG39NAI45 je vybavená dvoma priehradkami hyperFresh, ktoré sú ideálne pre skladovanie mäsa a rýb. Možno v nich nastaviť teplotu okolo 0 °C, čím udrží potraviny až 2x dlhšie čerstvé. Spodná veľká priehradka je vďaka možnosti regulácie vlhkosti ideálne pre uchovanie ovocia a zeleniny.


SIEMENS KG39NAI45
 

Ideálna teplota pre všetky potraviny

Chladnička SIEMENS KG39NAI45 disponuje funkciou superCooling, ktorý umožní prostredníctvom jedného tlačidla takmer okamžitú zmenu teploty v chladiacej časti na +2 °C. To zabráni nežiaducemu zvýšeniu teploty už schladených potravín v prípade, že do chladničky SIEMENS KG39NAI45 vložíte jedlo, ktoré nie je až tak studené.

SIEMENS KG39NAI45
 

Praktické a spoľahlivé LED osvetlenie

Vnútorný priestor chladničky SIEMENS KG39NAI45 je rovnomerne osvetlený, prostredníctvom LED svetla, ktoré bude spoľahlivo fungovať po celú dobu životnosti spotrebiča. Pri kombinovanej chladničke SIEMENS KG39NAI45 vás potešia aj ďalšie nadštandardné funkcie.

SIEMENS KG39NAI45
 

Viac komfortu pri vkladaní a vyberaní potravín

Pre pohodlné vkladanie a vyberanie potravín z chladničky SIEMENS KG39NAI45 sa nechá robustná sklenená plocha pomocou profesionálnej lišty vysunúť až o 15 cm. Samozrejmosťou je možnosť vybratia bezpečnostného skla pre extra väčší priestor.

SIEMENS KG39NAI45
 

Úprava teploty podľa vonkajších podmienok

Senzory technológie freshSense merajú vnútornú a vonkajšiu teplotu v okolí chladničky a rozpoznajú, kedykoľvek dôjde k zmene. Chladnička SIEMENS KG39NAI45 upraví podmienky tak, aby vaše jedlo zostalo čerstvé. Mraznička sa môže pochváliť priestrannou mraziacou priehradkou BigBox pre uschovanie zvlášť objemných potravín.

SIEMENS KG39NAI45
 

Neutralizuje pachy vo vnútri chladničky

Filter AirFreshFilter s vrstvou antiBacteria aktívne neutralizuje pachy a filtruje baktérie. Vďaka tomu zostáva v chladničke SIEMENS KG39NAI45 vždy čistý a svieži vzduch, bez toho aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co prosím na Alze znamená na cestě 5 kusů. Jelikož to tu je minimálně měsíc, tak asi na ceste kolem světa.

Dobrý den, dokážete prosím zjistit zda-li chybí nějaké příslušenství typu police, šuplík atd.? Obávám se této podmínky u zánovního zboží. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k SIEMENS KG39NAI45
Príslušenstvo pre SIEMENS KG39NAI45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG39NAI45.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií