AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Siemens RDS110.RK Bezdrôtová štartovacia sada pre kotol

Zobraziť katalóg
Siemens RDS110.RK Bezdrôtová štartovacia sada pre kotol
Súprava na vykurovanie – inteligentný termostat RDS110. R s bezdrôtovou komunikáciou s periférnymi prístrojmi, pomocou rádiovej komunikácie THREAD je možné ho prepojiť až so šiestimi prijímačmi – spínacími jednotkami alebo šiestimi bezdrôtovými servopohonmi na ovládanie termostatických ventilov. Bezdrôtové prepojenie medzi termostatom a periférnymi prístrojmi umožňuje jednoduchú inštaláciu v priebehu niekoľkých minút. Integrovaný snímač priestorovej teploty a relatívnej vlhkosti; termostat je vybavený dvoma multifunkčnými vstupmi na pripojenie externých snímačov teploty, vonkajšej teploty, relatívnej vlhkosti, kvality vzduchu (VOC alebo CO2) alebo okenného spínača. Inteligentný termostat RDS110. R má WiFi pripojenie, možno ho ovládať pomocou mobilnej aplikácie, z jedného telefónu je možné ovládať až 20 termostatov. Komunikácia BACnet, vďaka možnosti lokálneho nastavenia jej parametrov je možná integrácia termostatu do nadradeného riadiaceho systému budovy ako od spoločnosti Siemens, tak aj iných výrobcov.
Kód:  SimS21mv5 Produktové číslo:  RDS110.RK Stránky výrobcu
Siemens RDS110.RK Bezdrôtová štartovacia sada pre kotol Predaj skončil

Siemens RDS110.RK Bezdrôtová štartovacia sada pre kotol

Potrebujete vyriešiť vykurovanie vo svojom obytnom dome alebo v menšom komerčnom objekte? Sada na vykurovanie Siemens RDS110.RK vám k tomu perfektne poslúži. Bezdrôtová štartovacia sada určená pre kotol obsahuje inteligentný termostat Siemens RDS110.R a spínaciu jednotku RCR114.1. Termostat je možné ovládať dotykovo priamo na paneli alebo pomocou mobilnej aplikácie. Termostat dokáže byť prepojený až so 6 prijímačmi pomocou rádiovej komunikácie THREAD. Vďaka tomu môže ovládať až 6 spínacích jednotiek. Bezdrôtové vyhotovenie zaručí jednoduchú inštaláciu.

Kľúčové vlastnosti sady na vykurovanie Siemens RDS110.RK

  • Sada na vykurovanie od Siemens je určená pre kotly
  • Vďaka WiFi pripojeniu možno inteligentný termostat Siemens RDS110.R ovládať pomocou mobilnej aplikácie
  • Aplikácia zvláda ovládať až 20 termostatov naraz
  • Termostat umožňuje ovládať až 6 spínacích jednotiek
  • Podľa odchodov a príchodov členov domácnosti umožní regulovať teplotu pomocou inteligentnej funkcie geofencing
  • Termostat má jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Siemens RDS110.R spĺňa požiadavky smernice ekodizajn triedy IV pre optimálnu energetickú účinnosť.

Inteligentný bezdrôtový termostat Siemens RDS110.R

Hlavnou prednosťou štartovacej sady je bezpochyby termostat Siemens RDS100.R. Farebný dotykový displej vám umožní intuitívne a jednoduché ovládanie. Termostat je vybavený pripojením k WiFi sieti. Vďaka tomu je možné ovládať ho tiež diaľkovo pomocou mobilnej aplikácie Smart Thermostat RDS a regulovať tak teplotu odkiaľkoľvek. Adaptívny algoritmus Optimum Smart Control dokáže sám určiť najlepšiu schému vykurovania pre komfortnú teplotu a maximálnu energetickú účinnosť. Funkcia geofencing dokáže pomocou mobilnej aplikácie regulovať teplotu podľa odchodov a príchodov členov domácnosti. Zapojenie termostatu do nadradených okruhov je možné vďaka komunikácii BACnet. Termostat je vďaka tomu možné integrovať do riadiacich systémov budov od spoločnosti Siemens, ako aj do systémov od iných výrobcov.

Integrované senzory a multifunkčné vstupy termostatu

Siemens RDS100.R má integrovaná senzory na rozpoznanie priestorovej teploty a relatívnej vlhkosti. Vďaka 2 multifunkčným vstupom sa dá termostat rozšíriť o externé senzory. Napríklad o snímač vonkajšej teploty, izbovej teploty, relatívnej vlhkosti vzduchu, kvality vzduchu, alebo o čidlo okenného spínača. Kvalita vzduchu je meraná pomocou VOC alebo CO2. Termostat je tiež vybavený dvoma reléovými výstupmi. Jeden slúži na ovládanie vykurovania a druhý je možné nakonfigurovať na riadenie prípravy teplej vody, odvlhčovača alebo zvlhčovača.

Jednoduchá inštalácia sady Siemens RDS110.RK

Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu je inštalácia jednoduchá a zaberie nanajvýš pár minút. Pri prvotnom uvedení do prevádzky nie je potrebné internetové pripojenie. Všetko je možné nastaviť priamo na dotykovom displeji inteligentného termostatu. Integrovaný sprievodca urýchli proces uvedenia zariadenia do prevádzky.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na kotol Hotovo!
Možnosť programovania
Týždenné, Denné Hotovo!
Displej
Dotykový, Podsvietený Hotovo!

Ukazovateľ

Ukazovateľ
Digitálny Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné termostatické hlavice s WiFi
» Všetky inteligentné termostaty ku kotlu
» Všetky WiFi termostaty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens RDS110.RK Bezdrôtová štartovacia sada pre kotol Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siemens RDS110.RK Bezdrátová startovací sada pro kotel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens RDS110. RK Kabelloses Starter-Set für Kesselheizungen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens RDS110. RK Kabelloses Starter-Set für Kesselheizungen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens RDS110. RK vezeték nélküli indító készlet kazánhoz.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií