AP+ nový vizuál Alza pre firmy

SIEMENS SN236I00IE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN236I00IE
5 2 hodnotení
Umývačka riadu 13 súprav riadu, A++, 6 programov, 5 teplôt, funkcia varioSpeed Plus, intensiveZone, extra sušenie, AquaStop, dávkovací asistent, AquaSenzor, senzor naplnenia, auto 3-in-1, regeneračná elektronika, výškovo nastaviteľný horný kôš, povrch antiFingerPrint, odložený štart 1 - 24 hod., 84,5 x 60 x 60 cm
Kód:  SIEMY28 Produktové číslo:  SN236I00IE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN236I00IE


Dávkovací asistent

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentovi spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným výsuvom. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta na väčšie hrnce a iné riady v spodnom koši.


Menej vody, menej energie, ale väčší výkon

ActiveWater je revolučná preplachovacia technológia, vďaka ktorej získate maximum z každej kvapky vody. Vďaka cielenému rozloženiu vody, optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšiemu ohrievaniu a vyššej výkonnosti čerpadla zaisťujúceho dokonalejšiu cirkuláciu vody, žiadna kvapka vody nebude zbytočná. Znížením spotreby vody a energie tento model znižuje dopad na životné prostredie a môže vám pomôcť ušetriť peniaze na vaše bežné výdavky.


Dostatok miesta pre všetok váš každodenný riad a ešte niečo navyše...

Tento flexibilný systém košov VarioFlex je v hornom koši charakteristický štyrmi posuvnými časťami s dvoma sklopnými priehradkami a dvoma zásuvkami. Vďaka štyrom polohovateľným tŕňom v spodnom koši je tu tiež miesto na väčšie hrnce, panvice a taniere. Pri nakladaní umývačky môžete teda navždy zabudnúť na narážanie hrncov pri opakovaných pokusoch naskladať ich do umývačky!


Hore šetrne, dole pod vysokým tlakom

S funkciou intensiveZone môžete umyť krehký riad aj pripálené panvice počas rovnakého cyklu umývania. Zvýšená teplota vody a tlak v dýzach v spodnom koši zabezpečia odstránenie odolných škvŕn, zatiaľ čo krehký riad je šetrne umytý v hornom koši. Nemusíte teda umývať na dvakrát pri rôznych programoch ani namáčať pripálený riad.


Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Ak stlačíte tlačidlo varioSpeed Plus, skráti sa čas umývania až o 66 %. Dĺžka skráteného času sa okamžite objaví na displeji. Výsledkom je optimálne čistý, žiariaci a suchý riad v najkratšom možnom čase. Toto je ideálna voľba, ak potrebujete umyť veľké množstvo riadu a skla v najkratšom možnom čase.


Vyrobené v Nemecku

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SN236I00IE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN236I00IE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií