Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SIEMENS SN236I01KE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN236I01KE + doživotná záruka AquaStop
4,8 23 hodnotení
Umývačka riadu štandardná (60 cm), voľne stojacia a s panelom, energetická trieda E, počet súprav riadu (program ECO): 13×, emisie hluku: C, zásuvka na príbory a aquastop, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  SIEMY42 Produktové číslo:  SN236I01KE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN236I01KE


Dávkovací asistent

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentovi spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


Veľké taniere? Žiaden problém!

Výšku horného koša jednoducho upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným výsuvom. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iné riady v spodnom koši.


Menej vody, menej energie, ale väčší výkon

ActiveWater je revolučná preplachovacia technológia, vďaka ktorej získate maximum z každej kvapky vody. Vďaka cielenému rozloženiu vody, optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejšiemu ohrevu a vyššej výkonnosti čerpadla, ktoré zaisťuje dokonalejšiu cirkuláciu vody, žiadna kvapka vody nepríde nazmar. Znížením spotreby vody a energie tento model znižuje dopad na životné prostredie a môže vám pomôcť ušetriť nemalé peniaze za energiu.


Dostatok miesta pre všetok váš každodenný riad a ešte niečo navyše...

Tento flexibilný systém košov VarioFlex je v hornom koši charakteristický 4 posuvnými časťami s 2 sklopnými priehradkami a 2 zásuvkami. Vďaka 4 polohovateľným tŕňom v spodnom koši je tu tiež miesto pre väčšie hrnce, panvice a taniere. Pri naplňaní umývačky môžete teda navždy zabudnúť na narážanie hrncov pri opakovaných pokusoch ich naskladať do umývačky!


Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Výsuvná príborová zásuvka Vario nahrádza klasický kôš na príbory a tým uvoľní veľa miesta v spodnom koši. Zásuvka sa skvele hodí na ukladanie príborov, ale aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tejto tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espreso.


Hore šetrne, dole pod vysokým tlakom

S funkciou intensiveZone môžete umyť krehké riady aj pripálené panvice pri rovnakom cykle umývania. Zvýšená teplota vody a tlak v tryskách v spodnom koši zabezpečia odstránenie odolných škvŕn, zatiaľ čo krehký riad je šetrne umytý v hornom koši. Nemusíte teda umývať na dvakrát pri rôznych programoch ani namáčať pripálený riad.


Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Ak stlačíte tlačidlo varioSpeed Plus, skráti sa čas umývania až o 66 %. Dĺžka skráteného času sa okamžite objaví na displeji. Výsledkom je optimálne čistý, žiariaci a suchý riad v najkratšom možnom čase. Toto je ideálna voľba, ak potrebujete umyť veľké množstvo riadu a skla v najkratšom možnom čase.

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,5 h (210 min) Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,5 h (210 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,65 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,9 m (1,9 m) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aká je výška myčky keď sa odoberie vrchný panel? Aké príslušenstvo-hadice sú už v balíku pri kúpe?

Dobrý den , potřebuji vědět jestli tahle myčka vyrobena v Německu.Děkuji.

dobrý den, můžu poprosit o rozměr bez víka a celkovou hloubku s otevřenými dveřmi ?

Dobrý den, zajímá mě zda se musí k myčce dokupovat nějaké příslušenství, jako například hadice na přívod vody. Děkuji

Dobrý deň. rád by som sa informoval či po odobratí horného panelu (pre potreby uloženia umývačky pod pracovnú dosku kuchynskej linky) platí v plnej miere záruka na produkt?

Dobrý den, do se u této myčky odpojit stávající přívodní a odpadní hadici a obě vyměnit za delší (potřebovali bychom délku cca. 2 metry)? Pokud ne, mohli byste mi prosím doporučit myčku, u které to jde? Děkuji. A.S.

Má myčka opravdu výšku 84,5cm? Máme kuchyňskou linku 83,5cm a obávám se, že většina myček je vyšších. Děkuji.

Dobrý den, kdy bude myčka opět skladem? Děkuji

Dobrý den, jakým způsobem lze odstranit horní kryt myčky?

Dobrý den, otevírá se myčka po ukončení mytí sama? Co vše bych měla k myčce zakoupit abych ji mohla instalovat a používat (nikdy jsem myčku neměla) - tzn. hadice, ventily apod. Potřebuji k této myčce tabletu, sůl i leštidlo? Případně potřebuji ještě nějaké prostředky, např. čistící? Za Vaši odpověď předem děkuji. Lucie Ondřejová

123...
Diskusia a poradňa k SIEMENS SN236I01KE
Príslušenstvo pre SIEMENS SN236I01KE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN236I01KE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií