Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS SN25L201EU biela

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN25L201EU biela
4,5 2 hodnotení
Umývačka riadu - 12 obedových súprav, A+/A, 4 umývacie teploty, 5 programov, speedMatic, aquaSenzor, AquaStop, varioSpeed, systém košov Vario
Kód:  FAM2600e8 Produktové číslo:  SN25L201EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN25L201EU biela


vypnuté
Tiché mytí nádobí

Tiché umývanie riadu

Umývačka SIEMENS SN25L201EU v krásnom bielom vyhotovení ponúka úsporné umývanie s triedou spotreby energie A+, 10 rokov záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky, tiché umývanie riadu s brilantným leskom a veľa ďalších dômyselných funkcií.

vypnuté
Motor iQdrive

Motor iQdrive

Nižšia spotreba energie pri rovnakom výkone, krátky program s perfektnými výsledkami umývania a navyše vždy príjemne tichý pri akomkoľvek programe - to všetko nie je pre motor iQdrive problém. A k tomu všetkému má ešte jednu výhodu: minimálne sa opotrebováva.

vypnuté
Jednoduché naskládání nádobí

Jednoduché naskladanie riadu

Horný kôš je vybavený špeciálnym mechanizmom RackMatic. Na jeho stranách sú páčky, ktorých stlačenie umožňuje v troch úrovniach ľahko výškovo nastavovať kôš. To uľahčuje skladanie a vyberanie riadu, najmä ak ide o veľké hrnce alebo taniere.

vypnuté
Dávkovací asistent Detergent

Dávkovací asistent Detergent

Čistiaca tableta spadne priamo do malej záchytnej misky vďaka dávkovaciemu asistentovi. Presne mierený prúd vody ju rýchlo rozpustí. Tým je detergent rovnomerne distribuovaný do celého priestoru umývačky, vždy tak máte zabezpečené optimálne výsledky umývania.


vypnuté
Umyto a usušeno 2x rychleji

Umytý a usušené 2-krát rýchlejšie

Ak zvolíte prídavnú funkciu varioSpeed, každý umývací program, ktorý vyberiete, bude o 50 % kratší. Nemožno ju použiť na predumytie a rýchly program (29 minút). Žiarivo čistý riad - a suché zároveň.

vypnuté
Systém šetrného mytí skla

Systém šetrného umývania skla

Systém šetrného umývania skla - spája technológiu ochrany skla, špeciálny jemný program, s výmenníkom tepla - umyjú váš sklenený riad s najvyššou starostlivosťou.

vypnuté
Optimální výsledky mytí nádobí stiskem jednoho

Optimálne výsledky umývania riadu

Po stlačení tlačidla autoprogram, kontroluje aquaSenzor mieru zašpinenia vody a riadi, kedy a koľko čistej vody sa má pridať, ako aj teplotu vody na umývanie.

vypnuté
Doživotní záruka proti škodám způsobených vodou

Doživotná záruka proti škodám spôsobených vodou

AquaStop bezpečnostný systém zabraňuje vzniku akýchkoľvek škôd spôsobených vodou, či už v prítokovej hadici či netesnením v spotrebiči. Siemens garantuje túto záruku počas celej doby životnosti umývačky riadu.


Nemecká technológia

V porovnávacom teste časopise dTest sa model umiestnil na 2. mieste -> celkové hodnotenie dobre 60 %

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze z této myčky sundat horní desku?

Dobrý den, tento dotaz se týká přímo prodejce: Kde je český návod? (po pravdě by mne stačil i anglický a jen na stažení na vašich stránkách, tedy z relativně oficiálního zdroje) S pozdravem Hanousek Vít

Diskusia a poradňa k SIEMENS SN25L201EU biela
Príslušenstvo pre SIEMENS SN25L201EU biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN25L201EU bílá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií