AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SIEMENS SN25L882EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN25L882EU
4,3 3 hodnotení
Umývačka riadu - 13 súprav riadu, A++, 5 programov, 5 teplôt, funkcia Intensive Zone, 1/2 náplň, VarioSpeed, systém košov VarioFlex, príborová zásuvka Vario, AquaStop, aquaSenzor, dávkovací asistent, farba antikoro s úpravou Antifingerprint
Kód:  SIEMY11 Produktové číslo:  SN25L882EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN25L882EU

Predstavujeme vám modernú, voľne stojacu umývačku Siemens, ktorá spadá do extrémne úspornej energetickej triedy A++ a disponuje niekoľkými programami. Medzi nimi nájdete napríklad "intenzívny", ktorý si hravo poradí s pripálenými či zaschnutými zvyškami jedál. Umýva totiž pri vysokej teplote, a to až pri 70 °C. iQdrive technológia prináša inovatívny asynchrónny motor s nízkou hladinou hluku, takže vás v domácnosti nebude rušiť. VarioSpeed je pokroková funkcia, vďaka ktorej získate až o 50 % rýchlejšie umývanie. Veľkou devízou je aj Intensive Zone v dolnom koši. Ako už názov napovedá, slúži na veľmi znečistený riad - táto funkcia umýva silnejším tlakom pri ostrekovaní a pri vyššej teplote vody. Horný kôš sa však umýva nezávisle na Intensive Zone, takže o krehké sklo sa nemusíte báť. Váš nový pomocník je vyhotovený v nadčasovom dizajne s prehľadným displejom a v antikorovom vyhotovení, ktoré je vybavené špeciálnou úpravou proti odtlačkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia VarioSpeed či "polovičná náplň" na urýchlenie umývacieho cyklu
  • Veľmi nízka hladina hluku
  • Technológia AquaStop zaistí maximálne bezpečie
  • Moderný antikorový dizajn s úpravou proti odtlačkom
  • Intenzívna zóna v spodnom koši na umývanie silnejším tlakom pri ostrekovaní
  • Intenzívny aj Eco program

Umývanie riadu bude jedna radosť!

Dávkovací asistent je systém na optimálne rozpustenie umývacej tablety. Počas umývacieho cyklu spadne tableta do špeciálnej "záchytnej priehradky", kde sa úplne rozpustí a zabezpečí vždy dokonalý výsledok umývania. Nesmieme zabudnúť ani technológiu Aquastop. Zoznámte sa s bezpečnostným prvkom, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani. Pri vnútornom usporadúvaní špinavého riadu určite oceníte systém košov VarioFlex, ktorý zaručí maximálne prispôsobenie priestoru v hornom aj dolnom koši.

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jaká je prosím hloubka myčky po sejmutí horní desky? A zadní přívod vody je ve spodním výkusu nebo je třeba počítat s dalšími cm navíc? Potřebuji se vejít do hloubky 57,5cm. Také se chci zeptat jestli může být tato myčka zabudovaná, tj. zdali nepotřebuje z bočních stěn mezeru na ochlazování se. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Dobrý den, lze odejmout horní desku? Popř. jaká je po odejmutí výška myčky?

Dobry den, v minulem tydnu jsem si koupila tuto mycku. Jiz pouzitou se snizenou zarukou na 12 mesicu. Nyni se na vasem webu objevila ta sama a opet pouzita. Docela by me zajimalo proc je lidi vraci? Je sance se to dozvedet?

Siemens SN25L882EU.Dobry vecer,chcem sa informovat o tejto umyvacke riadu,ake ma dno umyvacej casti,cely spodok z akeho je materialu.Zaujima ma,ci nerezove alebo umele?

Diskusia a poradňa k SIEMENS SN25L882EU
Príslušenstvo pre SIEMENS SN25L882EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN25L882EU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií