SIEMENS SN515S00AE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN515S00AE
Vstavaná umývačka riadu počet programov 4 + 1 AUTO, 11,7 l / 1,02 kWh, 12 obedových súprav, systém košov vario, 48 dB, A +, nerez panel
Kód:  SIEMY61 Produktové číslo:  SN515S00AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN515S00AE

Urobte si radosť a kúpte si kvalitný umývačku riadu, o ktorej už tak dlho snívate. Vstavaná umývačka SIEMENS SN515S00AE je pripravená vniesť do vášho života nielen krištáľovo čistý riad, ale tiež viac voľného času, nezničené ruky a hlavne citeľnú úsporu energie i vody. Tento spoľahlivý pomocník disponuje 5 efektívnymi umývacími programami, 4 voľbami teplôt a bez váhania pojme až 12 súprav riadu. Výkonnú umývačku SN515S00AE preto skvele uplatníte aj v početnejšie domácnosti. prístroj garantuje úsporné umývanie s triedou spotreby energie A +. vďaka chytré funkciu varioSpeed ​​si navyše môžete skrátiť dobu umývania až o 50%. Riad po nedeľnom obede budete mať umyté aj usušené 2 × rýchlejšie a nemusíte tak celé popoludnie stráviť v kuchyni. Iste vás poteší aj jednoduché ovládanie dostupné na nerezovom paneli a v neposlednom rade tiež neuveriteľne tichý motor iQdrive, vďaka ktorému prevádzku umývačky takmer nepočujete. Ochranu proti pretečeniu bezpečne zaisťuje systém aquaStop s doživotnou zárukou a detský zámok potom zabraňuje nežiaducemu otvoreniu dverí počas umývania.

Kľúčové vlastnosti umývačky SIEMENS SN515S00AE

  • Vstavaná umývačka SIEMENS štandardné šírky 60 cm
  • Ekonomická prevádzka s optimálnou spotrebou energie i vody (11,7 l / 1,02 kWh na umývací cyklus)
  • Pojme až 12 súprav riadu
  • 5 umývacích programov a 4 možnosti voľby teploty
  • Autoprogram pre úplne efektívne umývanie
  • Funkcia varioSpeed pre 2 × rýchlejšie umývanie i sušenie
  • Systém variabilných košov pre jednoduché ukladanie objemného riadu
  • Príborová zásuvka vario
  • Dávkovací asistent pre rovnomernú aplikáciu čistiaceho prostriedku
  • Ochrana proti pretečeniu aquaStop s doživotnou zárukou
  • Veľmi tichý chod umývačky SN515S00AE, hlučnosť iba 48 dB
  • Detská poistka

Flexibilita a priestor pre všetko vaše riady

Pre absolútne komfortnú obsluhu je umývačka SN515S00AE vybavená variabilným systémom košov a horný kôš umývačky je zároveň výškovo nastaviteľný. Samozrejmosťou je tiež samostatná zásuvka na príbory, sklopné priehradky na taniere v dolnom koši a odkladacia plocha na hrnčeky v hornom umývacom koši. Toto komplexné premyslené riešenie vám zaistí dostatok miesta aj pre objemnejšie riadu. Veľké taniere, rozmerné panvice, pekáče aj hrnce tak môžete do umývacieho koša naskladať a vybrať z neho rovnako pohodlne, ako malé šálky od raňajok.

Dávkovací asistent SIEMENS SN515S00AE

Našli ste niekedy nerozpustila tablety na dne umývačky? S umývačkou SIEMENS SN515S00AE sa vám toto už nestane. O rovnomernú distribúciu prostriedku do celého priestoru umývačky sa totiž postará šikovný dávkovací asistent. Vďaka dávkovaciemu asistentu spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd vody okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru. Vaša riad bude vždy perfektne čisté a nemusíte tak zbytočne plytvať tabletami.

Inteligentný automatický program

Chcete mať istú perfektne umytých pohárov aj tanierov v čo najkratšej možnej dobe? Zverte celý proces umývania riadu automatickému programu. Stačí stlačiť tlačidlo autoprogram ao zvyšok sa prístroj postará sám. Pomocou funkcie aquaSenzor si umývačka SIEMENS automaticky kontroluje mieru zašpinenia vody a podľa zistení si chytro určí, kedy a koľko čistej vody má pridať a akú nastaviť optimálnu teplotu.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SN515S00AE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN515S00AE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIEMENS SN515S00AE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií