Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

SIEMENS SN558S06TE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN558S06TE
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 42 dB, zásuvka na príbory a aquastop, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57.3 cm,
Kód:  SIEMY18 Produktové číslo:  SN558S06TE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN558S06TE

Vstavaná umývačka riadu v modernom slušnom prevedení Siemens SN558S06TE premení jednu z najnudnejší domácich prác v obľúbenú činnosť, na ktorú sa budete tešiť. Je prešpikovaná praktickými funkciami, pojme až 14 súprav špinavého riadu a poteší aj veľmi tichou prevádzkou - najmä vďaka týmto vlastnostiam si umývačku celkom iste rýchlo obľúbite. Aj napriek veľa vymoženostiam sa pýši zaradením do energetickej triedy A+++, je tak veľmi úsporná, šetrná k životnému prostrediu a vašej peňaženke. Výnimočná je aj spotreba vody, ktorá je len 9,5 litra na jeden cyklus.

Kľúčové vlastnosti umývačky Siemens SN678X36TE

  • Špičková vstavaná umývačka v modernom dizajne
  • Energetická trieda A+++
  • 8 automatických programov a 6 umývacích teplôt
  • Umývacie koše varioFlex Pro a príborové zásuvky varioPro
  • Technológia Zeolith - optimálne sušenie s minimálnou spotrebou energie
  • Farebný TFT displej a dotykové ovládanie
  • Odložený štart 1-24 hodín
  • Možnosť vzdialeného pripojenia a ovládanie cez WiFi - Home Connect

Bohatá ponuka programov a funkcií umývačky Siemens

Vyberať môžete až z 8 programov, zahrňujúcich napr. Intenzívny, Rýchly či ECO program pri šiestich umývacích teplotách. K dispozícii tak budete mať dostatok priestoru na prispôsobenie výkonu umývačky úrovni naplnenia či typu riadu. Optimálne výsledky dosiahnete stlačením tlačidla autoprogram - aquaSenzor kontroluje mieru zašpinenia vody a riadi, kedy a koľko vody sa má pridať.

Šetrná umývačka k akémukoľvek riadu

Sklenený riad bude umytý s najvyššou starostlivosťou vďaka systému šetrného umývania skla, ktorý spája technológiu ochrany a špeciálny jemný program s výmenníkom tepla. Vnútri umývačky nájdete aj intensiveZone, teda priestor určený pre zvlášť špinavý riad. Vo výbave je aj funkcia hygienaPlus pre antibakteriálne umývanie. Všetky nastavenia vykonáte pomocou intuitívneho ovládacieho panela v hornej časti dvierok s prehľadným informačným TFT farebným displejom.

Rýchlosť s umývačkou Siemens

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. Tejto úspory docielite s jedinečnou funkciou varioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov. Možnosť odloženého štartu až o 24 hodín sa postará o to, že riad bude umytý, kedykoľvek si zmyslíte.

Siemens myslí aj na bezpečnosť

Bezpečnosť je najlepšie reprezentovaná pokročilým systémom aquaStop so zárukou, ktorý zabraňuje vzniku akýchkoľvek škôd spôsobených vodou v prítokovej hadici alebo netesnením v spotrebiči. Spoločnosť Siemens navyše garantuje túto záruku po celú dobu spotrebiča. Nechýba ani elektronická deaktivácia tlačidiel či servo-zámok.

Maximálna flexibilita Siemens SN558S06TE

So systémom košov varioFlex Pro a príborovou zásuvkou varioPro dosiahnete maximálnu flexibilitu pri ukladaní riadu. Horný kôš je vybavený špeciálnym 3-násobným mechanizmom rackMatic, ktorý vám po stlačení postranných páčok umožní výškovo nastavovať kôš. Možno tak jednoducho vytvoriť miesto pre rozmerné riady, zvlášť pre veľké hrnce či taniere.

Inovatívny motor iQdrive sa vyznačuje minimálnym opotrebením, perfektnými výsledkami umývania a najmä minimálnymi energetickými požiadavkami. Tiež je veľmi tichý a to pri akomkoľvek programe.

Programy

Intenzívny 70 °C
Auto 45 - 65 °C
Eco 50 °C
Tichý program 50 °C
Krátky 60 °C
Sklo 40 °C
Rýchly 45 °C
Predumytie

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SN558S06TE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN558S06TE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií