Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SIEMENS SN57YS01CE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN57YS01CE + doživotná záruka AquaStop
4,5 4 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu štandardná (60 cm), vstavaná a s panelom, energetická trieda B, počet súprav riadu (program ECO): 14×, emisie hluku: B, zásuvka na príbory, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, senzor naplnenia a výmenník tepla, výška 81.5 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 57.3 cm, dvierka nie sú súčasťou balenia
Kód:  SIEMY75 Produktové číslo:  SN57YS01CE Stránky výrobcu

SIEMENS SN57YS01CE

Hľadáte vstavanú umývačku riadu, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE je pre vás ideálna. Spotrebič pojme až 14 súprav riadu (program ECO) a patrí do úspornej energetickej triedy B, čím šetrí nielen energiu, ale aj vaše financie. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand dokáže umývačka umývať a sušiť riad až trikrát rýchlejšie. Na jednoduchšie ovládanie môžete použiť bezplatnú aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožňuje umývačku riadu SIEMENS SN57YS01CE zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Za zmienku stojí aj výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý zaručuje tichú prevádzku a dokonalé výsledky umývania vášho riadu. Pre maximálne pohodlie sú k dispozícii aj koše a zásuvky FlexComfort Pro. 



TOP 5 vlastností vstavanej umývačky SIEMENS SN57YS01CE

  • Umývačka riadu SIEMENS využíva funkciu VarioSpeed Plus on Demand, ktorá zaručuje až trikrát rýchlejšie umývanie riadu – možno ju kedykoľvek aktivovať cez Home Connect
  • Koše a zásuvky FlexComfort Pro na maximálne jednoduché používanie, účinnú ochranu skla a rýchle nakladanie a vykladanie
  • GlassZone na šetrné a dôkladné umývanie vašich najcennejších pohárov
  • Inteligentná aplikácia Smart Home Connect (dostupná pre iOS a Android) umožňuje ovládať umývačku riadu odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Pútavé osvetlenie interiéru umývačky riadu v modrej farbe – emotionLight

Inteligentné prepojenie s aplikáciou Home Connect

Nech ste kdekoľvek, inteligentná vstavaná umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE sa dá ovládať veľmi pohodlne, kedykoľvek to potrebujete. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe nevyhnutnosťou. Spoločnosť SIEMENS má aplikáciu Home Connect, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného zariadenia. Pomocou aplikácie môžete umývačku riadu SIEMENS  SN57YS01CE spustiť alebo skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete okrem iného aj praktické rady alebo informácie o stave tabliet a mnoho ďalšieho. 

Jedinečná technológia Zeolith na rýchle a účinné sušenie

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE je vybavená jedinečnou technológiou Zeolith®, ktorá rýchlo a energeticky účinne suší riad, čím šetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Technológia obsahuje prírodný materiál pohlcujúci vlhkosť – zeolit. Tú potom dokáže premeniť na tepelnú energiu. Toto teplo vysuší váš riad a zaručí dokonalé výsledky a krásne lesklý a suchý sklenený riad. Rovnako účinne sa postará aj o plasty. 

Koše FlexComfort a FlexComfort Pro na maximálne pohodlie

Umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE je vybavená novými košmi FlexComfort a FlexComfort Pro, ktoré splnia všetky vaše očakávania. Teraz už nebudete obmedzovaní. Vďaka svojej stabilite a precíznemu spracovaniu chránia koše všetky vaše sklenené nádoby. Nové bezpečnostné prvky jemne a účinne chránia aj tie najcennejšie a najchúlostivejšie poháre. Vďaka novým kolieskam s nízkym trením je nakladanie a vykladanie riadu veľmi pohodlné. 

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky riadu SIEMENS SN57YS01CE

Mimoriadne tichú prevádzku umývačky riadu SIEMENS SN57YS01CE vám zaručí vysokokvalitný a účinný motor iQdrive, ktorý sľubuje rovnaký výkon aj pri nižšej spotrebe energie. Výsledkom bude dokonale umytý riad a príjemne tichá prevádzka. Umývačka riadu vás nebude rušiť pri vašich obľúbených činnostiach. Veľkou výhodou motora iQdrive je minimálne opotrebovanie, čím vám zaručuje dlhú životnosť. 


Vedeli ste, že vstavané umývačky riadu SIEMENS majú mnoho svetelných prvkov, ktoré indikujú ich prevádzku? 

Nemecké umývačky riadu SIEMENS, ktoré nemajú externý displej, premietajú na podlahu informácie o ukončení umývacieho procesu. Premietanie je v podobe zostávajúceho času TimeLight alebo modrého bodu InfoLight. Vždy budete mať úplný prehľad o aktuálnom stave umývačky riadu. Umývačka riadu riadu Siemens SN57YS01CE sa môže pochváliť novinkou v podobe bočného ukazovateľa prevádzky SideLight. Modrý pruh osvetľuje ľavú štrbinu medzi umývačkou riadu a priľahlým nábytkom.Vďaka tomu ľahko zistíte, či je umývačka v prevádzke a kedy práve skončila. Vnútri umývačky riadu SIEMENS SN57YS01CE je efektívne svetlo EmotionLight. 


Bez obáv umyjete aj tie najcennejšie poháre

Máte doma poháre, ktoré vyberáte len pri špeciálnych príležitostiach, pretože sa bojíte, že sa im pri umývaní niečo stane? Máme pre vás skvelú správu. Umývačka SIEMENS SN57YS01CE je vybavená novou zónou horného koša GlassZone, do ktorej môžete bezpečne umiestniť aj tie najchúlostivejšie a najcennejšie poháre. Šesť integrovaných trysiek zabezpečuje nepretržitý, ale jemný prúd vody, ktorý sa účinne postará o váš riad bez poškodenia citlivých materiálov. Integrované kontaktné plochy z protišmykového silikónu zároveň chránia riad pred mechanickým namáhaním a zaisťujú bezpečné uloženie skleneného riadu. 

Dávkovací asistent zabezpečuje rovnomernú distribúciu umývacej tablety

Umývačka SIEMENS SN57YS01CE je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému umývacia tableta padá priamo do malej záchytnej misky v prednej časti horného koša umývačky. Prúd vody účinne a rýchlo rozpúšťa tabletu, takže umývací prostriedok je rovnomerne rozmiestnený po celom vnútornom priestore umývačky riadu. 

VarioSpeed Plus on Demand skracuje čas umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude váš riad umytý a usušený až trikrát rýchlejšie a dôkladnejšie. Toto skvelé zrýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj počas umývania. Na aktiváciu môžete použiť aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní ovládať umývačku riadu SIEMENS SN57YS01CE odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov nájdete v umývačke krásne čistý a suchý riad. 

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE s doživotnou zárukou AquaStop

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SN57YS01CE vám zaručuje úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku proti poškodeniu vodou. Umývačka riadu je vybavená bezpečnostným systémom AquaStop – ten zabraňuje poškodeniu, ktoré by mohla spôsobiť voda na prívodnej hadici alebo v dôsledku netesností v spotrebiči. Na umývačku riadu SIEMENS sa vzťahuje aj 10-ročná záruka na prehrdzavenie vnútorného plášťa. 

Automatické otváranie dverí umývačky riadu 60 cm SIEMENS SN57YS01CE

Umývačka riadu 60 cm SIEMENS SN57YS01CE vás poteší automatickým otváraním dvierok, ktoré umožní sušenie riadu bez dodatočnej spotreby energie. Dvere umývačky riadu sa samé otvoria, čím sa váš riad môže dosušiť. 

Váš obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie vstavanej umývačky riadu SIEMENS SN57YS01CE nikdy nebolo jednoduchšie. Môžete pohodlne nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavných funkcií. Potom stačí stlačiť jedno tlačidlo a spustíte svoj obľúbený program. Obľúbené položky môžete samozrejme spustiť aj pomocou aplikácie Home Connect.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
B Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
65 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,92 h (235 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57,3 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SN57YS01CE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN57YS01CE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií