Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

SIEMENS SR23HW65ME

Zobraziť katalóg
SIEMENS SR23HW65ME + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
5 3 hodnotení
Umývačka riadu – úzka (45 cm), voľne stojaca a s čelným ovládacím panelom, energetická trieda E, umyje až 10 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla a WiFi, rozmery 84,5 × 45 × 60 cm (V׊×H)
Kód:  SIEMY93 Produktové číslo:  SR23HW65ME Informačný list Stránky výrobcu

SIEMENS SR23HW65ME

Hľadáte úzku vstavanú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je vstavaná umývačka SIEMENS SR23HW65ME pre vás ako stvorená. Spotrebič pojme až 10 súprav riadu (program ECO) a patrí do energetickej triedy E. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand zvládne umývačka až trikrát rýchlejšie umyť a usušiť váš riad. Na jednoduchšie ovládanie môžete využiť bezplatnú aplikáciu Home Connect,vďaka ktorej možno umývačku SIEMENS SR23HW65ME zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. LED indikátor TimeLight premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu. Všetko tak máte vždy pod úplnou kontrolou. Za zmienku stojí tiež výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý vám zaručí tichú prevádzku a perfektné výsledky umytia vášho riadu.



TOP 6 vlastností úzkej umývačky riadu SIEMENS SR23HW65ME

  • Vstavaná umývačka SIEMENS s VarioSpeed Plus on demand funkciou, ktorá zaručí až trikrát rýchlejšie umytie riadu, aktivované kedykoľvek a kdekoľvek vďaka aplikácii Home Connect Home Connect
  • Nastaviteľný horný kôš RackMatic v troch úrovniach
  • Užitočný TimeLight premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu
  • Smart aplikácia Home Connect (k dispozícii pre iOS a Android) vám umožní ovládať umývačku odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Skombinujte program a prídavnú funkciu na rýchle a pohodlné ovládanie vášho obľúbeného programu
  • Automatická optimalizácia celého umývacieho procesu na dosiahnutie najlepších možných výsledkov a maximálnej efektivity

Inteligentné pripojenie pomocou aplikácie Home Connect

Nech už sa nachádzate kdekoľvek, inteligentnú umývačku SIEMENS SR23HW65ME možno veľmi pohodlne ovládať, kedykoľvek budete potrebovať. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe úplným základom. Spoločnosť SIEMENS má k dispozícii aplikáciu Home Connect, ktorú si bezplatne stiahnete na svoje smart zariadenie. Pomocou aplikácie môžete umývačku SIEMENS SR23HW65ME spustiť či skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete okrem iného aj praktické rady či informácie o stave tabliet a mnoho ďalšieho.

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky riadu SIEMENS SR23HW65ME

Extra tichú prevádzku umývačky SIEMENS SR23HW65ME vám zaručí kvalitný a efektívny motor iQdrive, ktorý aj pri nižšej spotrebe energie sľubuje rovnaký výkon. Výsledkom bude perfektne umytý riad a príjemne tichá prevádzka. Umývačka vás tak nebude rušiť pri vašich obľúbených aktivitách. Veľkou výhodou iQdrive motora je minimálne opotrebovanie, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť.


Vedeli ste, že vstavané umývačky SIEMENS majú možnosť znížiť hluk na 30 minút na naprosté minimum?

Umývačku SR23HW65ME nemeckej spoločnosti SIEMENS môžete pohodlne ovládať pomocou aplikácie odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov tak budete mať krásne umytý a suchý riad. V prípade, že si potrebujete na chvíľu oddýchnuť, môžete využiť praktickú funkciu Silence On Demand, ktorá okamžite zníži hladu hluku na 30 minút na úplné minimum. Vy si tak môžete užívať pokojný čas na váš oddych.


Dávkovací asistent zabezpečuje rovnomerné rozdelenie umývacej tablety

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SR23HW65ME je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Prúd vody efektívne a rýchlo rozpustí tabletu tak, aby sa umývací prostriedok rozdelil rovnomerne po celom vnútornom priestore umývačky.

VarioSpeed Plus on Demand skracuje čas umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude váš riad až trikrát rýchlejšie a dôkladne umytý a zároveň usušený. Toto skvelé urýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj v priebehu spusteného umývania. Na aktiváciu môžete využiť aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní ovládať umývačku SIEMENS SR23HW65ME odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Potom, čo sa vrátite domov, nájdete v umývačke krásne čistý a suchý riad.

Doživotná záruka AquaStop na škody spôsobené vodou

Vstavaná úzka umývačka SIEMENS SR23HW65ME vám zaručí úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku na škody spôsobené vodou. Umývačka disponuje bezpečnostným systémom AquaStop, ktorý zabráni všetkým škodám, ktoré môžu byť spôsobené vodou na prívodnej hadici, alebo kvôli netesnostiam v spotrebiči. Na umývačku SIEMENS SR23HW65ME sa vzťahuje tiež 10-ročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa.

Obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie umývačky SIEMENS SR23HW65ME nebolo nikdy jednoduchšie. Pohodlne si môžete nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavné funkcie. Potom stačí jedným stlačením spustiť váš obľúbený program. Samozrejmosťou je tiež spustenie obľúbenej voľby pomocou aplikácie Home Connect.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
76 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
10 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,67 h (220 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Programy umývania
Rýchly Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
45 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Myčka se mi vyfiltrovala jako podstavná myčka, ale v jiném dotazu píšete, že podstavná není. Zároveň v odpovědi na dotaz pletete pojmy podstavná a vestavná. Ano, vestavná jistě není :-D Jak to tedy je? Lze odstranit vrchní deska a myčku zasunout pod pracovní desku??? Je tedy PODSTAVNÁ? Jaká je výška myčky po odstranění vrchní desky?

Dobrý den, jedná se o podstavnou myčku? Lze odstranit horní část a vestavit do kuchyňské linky?

Prosím, akú funkciu plní výmenník tepla /umývačka riadu Siemens SR234W65ME/? Dá sa demontovať vrchná doska? Ďakujem

dobrý den, aké sú prosím doby jednotlivých programov? Dívala som sa do manuálu a nikde nie je popísané, ako dlho jednotlivé programy trvajú. Všade je iba na koľko stupňov programy pracujú. ďakujem za odpoveď, Karin

Diskusia a poradňa k SIEMENS SR23HW65ME
Príslušenstvo pre SIEMENS SR23HW65ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SR23HW65ME iQ300.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií