AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Siemens TI35A209RW

Zobraziť katalóg
Siemens TI35A209RW
Automatický kávovar tlak 15 bar, mlynček na kávu, mliečny systém, cappuccino a latte, odvápňovací systém, nastavenie množstva kávy, nastavenie množstva vody, šľahač mlieka, odkvapkávací systém, parná dýza, mliečne receptúry stlačením jediného tlačidla, 4 kávové receptúry (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato), kompaktné rozmery, automatické vypnutie a zvukový signál, objem nádržky na vodu 1,4 l, mechanizmus mletia: mlecie kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 250 g, stupne hrubosti mletia 3, príkon 1300 W, šírka 25,1 cm, výška 47,5 cm, hĺbka 40,5 cm, hmotnosť 8,16 kg
Kód:  SIEAK944 Produktové číslo:  TI35A209RW Stránky výrobcu

Siemens TI35A209RW

Bez kávy ani krok? Ak je káva vaším dennodenným spoločníkom, potom možno uvažujete o kúpe kávovaru. SIEMENS prichádza s plne automatickým kávovarom TI35A209RW z radu EQ.300 v čiernej farbe. Elegantný presso stroj pripraví vašu obľúbenú šálku kávy stlačením jedného tlačidla. Na prehľadnom paneli coffeeDirect si ľahko vyberiete z ponuky kávových špecialít, ako je klasické espresso, ale aj nadýchané cappuccino. Espresso kávovar je vybavený funkciou milkPerfect, s ktorou vám vyčarí nádhernú mliečnu penu. Kávovar automatický SIEMENS TI35A209RW sa ľahko udržuje. Sparovacia jednotka je plne vyberateľná a možno ju umyť pod tečúcou vodou.



Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru SIEMENS TI35A209RW

  • Jednoduchá obsluha
  • Príprava kávy jedným tlačidlom
  • Dokonalá mliečna pena s funkciou milkPerfect
  • Úplne odnímateľná sparovacia jednotka
  • Odolný keramický mlynček ceramDrive
  • Jedinečná chuť vďaka systému iAroma

Káva jedným tlačidlom a prehľadný ovládací panel

Plne automatický kávovar SIEMENS TI35A209RW je vybavený prehľadným ovládacím panelom coffeeDirect, na ktorom vidíte všetky nápoje aj všetky funkcie. Ovládate ho jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Funkcia OneTouch tak umožňuje jednoduchú a rýchlu prípravu vašej obľúbenej šálky kávy.

Dokonale nadýchaná mliečna pena

Milujete nadýchanú mliečnu penu? Automatický kávovar SIEMENS TI35A209RW disponuje funkciou milkPerfect. Tá automaticky napení mlieko do šálky tak, že napenená vrstva perfektne sedí v hornej časti mlieka. Postup je veľmi jednoduchý. Do šálky pridáte mlieko a len ho napeníte. Aj samotné čistenie je používateľsky prívetivé. Napeňovací systém stačí vložiť do umývačky.

Dokonalá chuť a aróma

Užívajte si dokonalú chuť aj arómu s jedinečným systémom iAroma plne automatického kávovaru s mlynčekom SIEMENS TI35A209RW. Súhra medzi trvanlivým keramickým mlynčekom, inteligentným ohrievačom, inteligentnou vodnou pumpou a high-tech sparovacou jednotkou vytvára výnimočný pôžitok z lahodnej kávy.


Jednoduchá údržba automatického kávovaru SIEMENS TI35A209RW

Kávovar automatický ľahko udržíte v čistote. Z prednej strany prístroja sú servisné dvierka. Pohodlne sa dostanete ku sparovacej jednotke, ktorá je plne vyberateľná. Môžete ju opláchnuť pod tečúcou vodou a potom vrátiť. Čistá sparovacia jednotka má nielen pozitívny vplyv na chuť kávy, ale tiež predlžuje životnosť spotrebiča.

Keramický mlynček ceramDrive

Súčasťou pressovaru SIEMENS TI35A209RW je keramický mlynček ceramDrive. Na rozdiel od ocele je keramika odolnejšia a mlynček nepodlieha opotrebeniu. Dôkladne namelie kávové zrná tak, aby sa chuť kávy počas sparovania plne rozvinula.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Prídavný šľahač mlieka Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Šírka
25,1 cm Hotovo!
Výška
47,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,16 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens TI35A209RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siemens TI35A209RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens TI35A209RW Kaffeemaschine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI35A209RW Kaffeemaschine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TI35A209RW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií