Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Siemens TI905201RW

Zobraziť katalóg
Siemens TI905201RW
5 1 hodnotení
Automatický kávovar – 19 bar, sensoFlow, aromaDouble Shot, mód „barrista“, farebný TFT displej, tichý keramický mlynček s coffeeSensor, 2 šálky naraz: všetky nápoje, 10 používateľských profilov, aktívne predhrievanie šálok, nerez
Kód:  BSHES010 Produktové číslo:  TI905201RW Stránky výrobcu

Siemens TI905201RW

Čistý pôžitok z dokonalej kávy

Špičkový automatický kávovar Siemens EQ.9 s500 v elegantnom antikorovom vyhotovení je vybavený inteligentným ohrievačom sensoFlow, ktorý garantuje maximálnu arómu vďaka ideálnej a konštantnej teplote sparenia. Funkcia oneTouch umožní jedným stlačením tlačidla pripraviť dokonalé Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Espresso Doppio, Cappuccino, Latte Macchiato alebo lahodnú kávu s mliekom.


Kľúčové vlastnosti kávovaru Siemens EQ.9 s500

  • TFT displej s interaktívnym ovládaním
  • Technológia superSilent s výraznou redukciou hluku
  • Elegantný antikorový dizajn
  • Individuálne nastavenie teploty nápoja
  • Výškovo nastaviteľný výpust kávy a mlieka
  • Vyberateľný zásobník na vodu (objem 2,3 l)
  • Tichý keramický mlynček silentCeram Drive
  • Tlak čerpadla: 19 barov
  • Separátny výpust mliečnej peny, horúceho mlieka a horúcej vody
  • Vyberateľná sparovacia jednotka
  • Nastavenie osobných nápojov až pre 10 osôb

Rozmaznávajte svojich hostí

Staňte sa perfektným hostiteľom vďaka funkcii personalCoffee Pro, ktorá vám umožní uložiť osobné profily obľúbených nápojov až pre 10 osôb. Pre maximálny komfort môžete nastaviť veľkosť šálky, takže bez problémov pripravíte aj väčšie nápoje, ako je napr. Latte Macchiato. Na prípadný nedostatok vody či kávových zŕn vás kávovar sám upozorní.


Dokonale zomletá káva

Pre dokonalé zomletie kávy je Siemens EQ.9 vybavený tichým keramickým mlynčekom silentCeram Drive, ktorý sa automaticky prispôsobí rôznym druhom kávových zŕn. Na mletú kávu je k dispozícii separátny zásobník. Vďaka inovatívnemu peniču mlieka môžete dopriať svojim kávovým špecialitám lahodnú a jemnú mliečnu penu.


superSilent

superSilent

Pri modeli EQ.9 došlo k významnému zníženiu hluku, vďaka ktorému sa plne automatické kávovary Siemens radia medzi najtichšie na trhu.

sensoFlow

sensoFlow System

Systém sensoFlow zaistí ideálnu a stálu sparovaciu teplotu kávy pre vykúzlenie maximálneho pôžitku z espressa s vynikajúcou arómou.

oneTouch DoubleCup

oneTouch DoubleCup

Vďaka tejto funkcii kávovar pripraví požadovaný nápoj rýchlo a pohodlne jednoduchým stlačením jedného tlačidla. V prípade potreby aj dve šálky naraz.


Automatické čistenie

Nový plne automatický systém čistenia parou autoMilk Clean sa aktivuje po príprave každého nápoja, čím zaistí dokonalé hygienické podmienky a uľahčí vám každodenné čistenie mliečneho systému. Vy sa môžete pohodlne usadiť a vychutnávať si šálku skvelej kávy, zatiaľ čo kávovar sa o všetko postará za vás.


Káva pre znalca

Príprava najlepšieho espressa vyžaduje presné dodržiavanie 5 parametrov – intenzity kávy, jej množstva, teploty, pomeru kávy/mlieka a rýchlosti sparovania. Ak prepnete zo štandardného módu do režimu baristaMode, môžete prípravu kávy prispôsobiť svojim potrebám vďaka používateľskému nastaveniu jednotlivých parametrov.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,3 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
31,6 cm Hotovo!
Šírka
38,2 cm Hotovo!
Výška
38,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je prosím ošetřeno nastavení jemnosti mletí kávy? Ze zkušenosti vím, že každé balení kávy je trochu jiné a je třeba jemnost mletí občas poupravit. Dále, správné espresso by mělo mít určitý objem a extrakce kávy by měla optimálně trvat 20-30 sekund. A pokud chce někdo větší objem kávy, je optimální toto malé espresso dolít vodou, aby extrakce netrvala příliš dlouho. Případně by se dalo využít hrubšího nastavení mletí, tím by se extrakce urychlila. Je toto v rámci tohoto automatického přístroje nějak řešeno? Děkuji Vám.

Mluví česky ?

Chcem sa opýtať dá sa pripraviť na tomto kávovary aj čokoládový nápoj (kakao)? A ešte sa chcem opýtať aj viedenska káva sa dá pripraviť na tomto kávovary?

Kávovar TI903209RW - je nutné použití vodního filtru a když ho nebudeme používat co záruka a proč ho nemáte v nabídce lze použít jiný Děkuji

Je možné použít i plnotučné mléko pro tento kávovar?

Diskusia a poradňa k Siemens TI905201RW
Príslušenstvo pre Siemens TI905201RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI905201RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens TI905201RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI905201RW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TI905201RW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií